Liga 1

CS Mioveni – Academica Clinceni 3-1. Dubla reusita de Buziuc impotrivei fostei formatii

Sursă foto: https://www.facebook.com/csmioveni.ro/

Echipele CS Mioveni si Academica Clinceni au deschis ziua de duminica in Liga 1. Argesenii s-au impus, cu 3-1 (2-1) in partida disputata in etapa a 22-a

Gazdele au deschis scorul prin Radescu, in minutul 14, cu o lovitura de cap din centrarea lui Oancea.

Acelasi Oancea si-a trecut in cont a doua pasa decisiva 20 de minute mai tarziu cand l-a gasit liber in careu pe Buziuc. Acesta a profitat de gaura existenta in apararea fostei sale echipe si a marcat pentru 2-0 ca la antrenament.

Academica Clinceni a redus din diferenta cu cinci minute inaintea finalului de repriza prin Stefan. Sut din interiorul careului, dupa ce apararea gazdelor n-a reusit sa respinsa o minge simpla.

Buziuc a marcat pentru 3-1 la noua minute dupa pauza din pasa lui Dumitriu. Sut din prima la coltul lung.

In minutul 65 acelasi Buziuc a ratat hattrick-ul din centrul careului. Sutul acestuia s-a dus peste poarta.

Cu un sfert de ora inaintea finalului Dima de la Clinceni, un jucator care inca n-a implinit 16 ani, a fost blocat in extremis de Serbanica.

Gazdele au ratat in extremis golul patru, in minutul 80, cand mingea trimisa de Veres a fost respinsa de pe linia portii de Dumitrache.

Mioveni urca pe locul 11 in clasament, cu 24 de puncte, in timp ce Academica Clinceni ramane lanterna rosie, cu doar 11 puncte.

Caseta tehnica

CS Mioveni:  Ducan – Oancea (Voinea ’77), Al. Iacob, Scarlatache, Garutti, Şerbănică (Burnea ‘76) – Dumitriu (Toma ’64), Vereş - Rădescu, Buziuc (Coşereanu ’76), Sanoh (Raicea ’84). Antrenor Alexandru Pelici;

Academica: Ureche - I. Ştefan, P. Pîrvulescu, Sterian - C. Ioniţă (William ’70), R. Ion, Obedeanu (Melniciuc ’84), Longher (Dima ’70) - V. Dumitrache, Vellios, Goma (Lis ’59). Antrenor Adrian Falub.

Arbitri: Bogdan Dumitrache - Ionuţ Bobe, Adrian Vornicu - Andrei Moroiţă.



CS Mioveni – Academica Clinceni 3-1. Dubla reusita de Buziuc impotrivei fostei formatii