Liga 1

Gnohere salveaza Steaua de la infrangere cu ultima clasata

Introdus in teren in partea secunda a meciului de pe Arena Nationala, Eddy Gnohere a marcat al doilea sau gol la Steaua prin care echipa bucuresteana a scos in extremis remiza in fata lanternei rosii ASA Tg.Mures. Denis Alibec a ratat un penalty pentru Steaua la 0-0. Vedeti cum arata clasamentul dupa acest meci.

Asa cum era de asteptat Steaua s-a aruncat in ofensiva inca din debut si dupa doar patru minute de la primul fluier al pitesteanului Iulian Calin a aparut prima faza in careul muresenilor. Tanase a centrat la intalnire si Jakolis a ratat de putin reluarea spre poarta.

Steaua a continuat sa se zbata in gol si sutul slab trimis de Tanase pe langa poarta in minutul 17 a caracterizat intocmai neputinta ofensiva a ros-albastrilor.

Cu sase oameni adusi in jumatatea adversa, ASA a pus probleme serioase pe constructia Stelei, echipa care a apelat la pasa lunga pentru desface aglomerata apararea pusa in teren de Ilie Stan.

Citește și... Becali: "Eu sunt vinovat pentru tot. O sa ma dau afara"

Cea mai mare ocazie de gol a Stelei a venit in minutul 22 la centrarea lui Alibec si reluarea lui Muniru putin pe langa poarta.

Acelasi Alibec avea sa rateze in minutul 25 o lovitura de la 11 acordata pentru un hent in careul oaspetilor. Executie neasteptat de slaba din partea capitanului stelist, de departe cel mai simpatizat jucator al gazdelor dupa gradul de aplauze al spectatorilor in pofida ratarii.

Steaua a continuat sa preseze si, dupa unul dintre cele trei cornere de care a beneficiat in finalul primului mitan, acelasi Alibec a trimis in transversala dupa o minge recuperata tot de el in marginea careului.

Reghecampf a fortat ofensiva in debutul partii secunde cu Boldrin in locul lui Pintilii inca din minutul 46 si cu Gnohere in locul lui Tanase din minutul 53.

Aceasta pe fondul unor atacuri din ce in ce mai indraznete ale oaspetilor, cu Muresan care in minutul 48 a trimis primul sut spre poarta lui Stancioiu si cu Rougkalas care in minutul 52 semnase prima minge pe poarta Stelei pentru cei de la ASA.

Lovitura de teatru pe Arena Nationala in minutul 65 cand Jakolis l-a oprit pe Sin fault in careu si Iulian Calin n-a ezitat sa arate punctul cu var de la 11 metri. Marius Constantin a trasformat pentru un 0-1 putin asteptat din partea lanternei rosii a campionatului.

Gnohere, salvatorul Stelei

Spectatorii i-au cerut din acel moment demisia antrenorului Laurentiu Reghecampf, insa acesta avea sa fie salvat in minutul 73 de golul egalizator adus de Gnohere. Francezul a reluat fulgerator de la prima bara centrarea lui Alibec din stanga.

Meciul s-a deschis cele doua echipe cautand lovitura decisiva. Muresenii au avut un sut trimis de Balgiu in bratele lui Stancioiu, insa marile ocazii au venit la cealalta poarta.

Alibec cu sut deviat in bara in minutul 76 si Gnohere cu o executie peste poarta dupa un contraatac au semnat ocaziile Stelei intr-un final pe muchie de cutit.

Citește și... Un club din Anglia a venit dupa Alibec. Becali: "Mi-a fost rusine sa le cer bani"

Steaua a atacat cu toate liniile si a ratat de putin golul la sutul lui Alibec din interiorul careului in minutul 83. Portarul Pap a scos in extremis cu piciorul.

Trei minute mai tarziu Boldrin a incercat sa-l surprinda pe acelasi Pap cu o minge din lovitura libera, insa acesta a scos de sub bara. Arbitrul a vazut altceva si a dictat repunere din 6 metri spre dezaprobarea gazdelor.

Alibec a ratat o noua sansa pentru Steaua unu contra unu cu Pap in minutul 89 dupa o demarcare la pasa trimisa de Momcilovic.

Citește și... Raspunsul lui Reghecampf la demisia ceruta de suporteri

Gnohere, jucator intrat foarte bine in meci, nu a prins  poarta in prelungiri cu un sut bomba din afara careului, dupa ce Petris il testase la cealalta porta pe Stancioiu cu un sut de la distanta.

Meciul s-a terminat intr-un cor de fluieraturi, spectatorii cerandu-i demisia antrenorului stelist Laurentiu Reghecampf.



Gnohere salveaza Steaua de la infrangere cu ultima clasata