Liga 1

Cristi Balaj se retrage din arbitraj. Mesaj emotionant inaintea ultimului meci din cariera

Sursă foto: facebook.com/cristianbalajoficial

Pentru Cristi Balaj meciul Gaz Metan Medias - Astra Giurgiu programat luni seara de la 18:00 in Liga 1 va fi ultimul pe care il va conduce in calitate de arbitru.

In varsta de 45 de ani, Balaj pune capat unei cariere impresionante, insa acesta va ramane in continuare in fenomen fiind vazut de multi drept un posibil aspirant la postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal la alegerile din 2018.

"Nu-mi vine sa cred ca asta e ziua. Ziua in care voi purta pentru ultima oară ecusonul de arbitru. Sună greşit ecuson, este parte din mine deja. Cum să te desparţi de o parte din tine?! Îmi iau fluierul şi intru: ultimele 90 de minute cu prietenul meu de mână. Îl am din anul 2008. A fost mereu acolo, la succese şi eşecuri, la bine şi mai puţin bine. La Steaua-Dinamo, în Champions League, în toată lumea", a scris Balaj intr-un mesaj pe contul sau de Facebook.

Balaj a mai transmis si o serie de multumiri de la familia sa, pana la presedintii de cluburi, jucatori si suporteri.

"Am remarcat că stadioanele sunt din ce în ce mai goale şi îmi pare sincer rău că te las şi eu singur, dragă suporter! Dar nu îţi pierde speranţa. Şi mai ales iubirea pentru fotbal", s-a exprimat Balaj.

Adio, dar raman cu tine

Retragerea din arbitraj nu inseamna si retragerea din fenomenul fotbalistic pentru Cristi Balaj.

"Povestea mea cu fotbalul nu se încheie azi. Aşa cum un suporter nu se leapădă de iubirea pentru echipa lui când se termină meciul şi se reîntoarce acasă. Azi doar voi pleca de la stadion, nu şi din fotbal. Şi ştiu că împreună putem să creştem fotbalul din România. Aşa că vreau să te rog, dragă suporter, să faci ceva pentru mine: să te baţi! Da, să te baţi. Ştiu că e anormal ca un arbitru să ceară BĂTAIE, dar eu asta te rog: să te lupţi pentru ce iubeşti, pentru echipa ta, pentru legenda lipită pe uşa de la cameră, pentru fotbalul la care ţii atât de mult. Luptă-te, respectă şi iubeşte. Şi restul se rezolvă! Mă uit la foaia asta şi nu mi se mai pare aşa înfricoşător meciul de diseară. Nu e ultima mea seară. E prima! Prima în care vin lângă tine, în peluza mare a fotbalului, să cântăm împreună", a concluzionat Balaj.



Cristi Balaj se retrage din arbitraj. Mesaj emotionant inaintea ultimului meci din cariera