Liga 1

Craiova si CFR Cluj la egalitate dupa un meci inchis

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Cel mai asteptat meci al etapei a 4-a din playoff, disputa dintre U Craiova 1948 CS si CFR Cluj, s-a incheiat nedecis, scor 0-0.

Un rezultat la care Dan Petrescu, antrenorul oaspetilor, se gandise inca dinaintea confruntarii si pe care in cele din urma a reusit sa-l obtina fara prea mari emotii.

Dupa aspectul jocului si numarul de ocazii cei de la CFR Cluj se pot declara chiar nemultimiti ca au plecat din Banie cu un singur punct.

Prima ocazie a partidei a apartinut totusi Craiova in minutul 20 la sutul lui Cicaldau dintr-o lovitura libera. O minge pe care Arlauskis a retinut-o cu dificultate.

La ultima faza a primei reprize CFR Cluj a ratat cea mai mare ocazie prin Bud. Excelent gasit in fata portii de catre Deac, atacantul oaspetilor a trimis putin peste poarta.

CFR Cluj a impins liniile in partea secunda si a pus stapanire pe joc, iar in minutul 63 Omrani a ratat de putin poarta cu un lob din interiorul careului la o iesire gresita dintre buturi a portarului Pigliacelli.

Craiova a avut o sansa de a inchide meciul in minutul 87, dar sutul lui Cicaldau din lovitura libera nu a prins poarta si s-a incheiat astfel 0-0.

Un rezultat care pastreaza distanta de sapte puncte intre cele doua echipe, dar care o poate aduce pe FCSB la trei puncte de liderul CFR Cluj in eventualitatea unui succes luni seara cu Sepsi Sf.Gheorghe pe teren propriu.

Caseta tehnica

U Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelic, Tiago Ferreira - Martic, Mateiu, Cicâldău, Bancu - Mihăilă (Bic ‘68) – Fortes (Bărbuţ ’76), A. Cristea. Antrenor: Devis Mangia

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovic, Bordeianu, C. Deac (Peteleu ‘90+1) - Omrani, Bud (Moutinho ’77), Al. Păun (Costache ’64). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Bancu ‘7, Kelic ‘47 / Deac ’30, Manea ‘90+3

Arbitru: Marius Avram.



Craiova si CFR Cluj la egalitate dupa un meci inchis