Liga 1

Craiova tinuta in sah de Chindia

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Echipa Chindia Targoviste a obtinut un punct in confruntarea cu Universitatea Craiova, meci incheiat 1-1 si in care dambovitenii au evoluat din minutul 28 in inferioritate numerica.

Ivancic a vazut rosu direct pentru o lovitura aplicata lui Balasa la un duel aerian pentru balon.

O superioritate numerica de care Craiova n-a reusit sa profite, iar la final oltenii au trebuit sa se multumeasca cu un punct.

Bic a deschis scorul in minutul 61 cu un sut din interiorul careului dupa o schema a jucatorilor lui Viorel Moldovan. Minge intoarsa din lovitura libera si executie fulgeratoare pe poarta.

Doar trei minute s-au bucurat gazdele de avantaj, Craiova restabilind egalitatea prin Cicaldau cu un sut deviat din lovitura libera.

Ultima ocazie a apartinut Chindiei la exteriorul incercat de Negut in minutul 87, dupa o ce Martasc recuperase ofensiv balonul.

Caseta tehnica

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Leca, Neciu (Dumitraşcu '80) - Neguţ (Novac '89), Raţă, Bic, Yameogo - Ivancici, Dumiter (Voduţ '77). Antrenor Viroel Moldovan;

Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa (Acka '63), T. Ferreira, Bancu - Ivanov (A. Ioniţă '64), Cicâldău, Ciosici - Bărbuţ, A. Ivan, Mihăilă (Zakarici '68). Antrenor Victor Piţurcă.

Cartonaşe galbene: Yameogo '74 / Mihăilă '50, Ivan '52, Cicâldău '57, Bancu '60.

Arbitri: Cătălin Popa.



Craiova tinuta in sah de Chindia