Liga 1

Craiova sparge gheata la Calarasi pentru primul succes in Liga 1

Sursă foto: facebook.com/fanclubdunarea

De patru etape a avut nevoie U Craiova pentru a obtine prima victorie din actualul sezon de Liga 1 Betano, succes obtinut cu 3-1 pe terenul nou-promovatei Dunarea Calarasi.

Adus de putina vreme in lotul echipei din Banie, elvetianul cu origini italieneste Fedele a deblocat tabela in minutul 45, la una dintre ultimele actiuni ale reprizei, cu un sut spectaculos de la aproximativ 30 de metri.

La opt minute dupa pauza Mitrita majora avantajul Craiovei dintr-un penalty obtinut de Cicaldau.

Asa am trait Dunarea Calarasi - U Craiova 1-3

Dunarea Calarasi a redus din diferenta in minutul 65 prin Mediop Ndiaye, jucator care a profitat de o minge primita de la Kelic si l-a invins pe Pigliacelli cu un sut din unghi.

Mitrita a adus linistea pentru echipa din Banie in minutul 73 printr-un gol marcat cu sansa din lovitura libera.

La 0-0 ambele echipe trecusera pe langa gol. Mai intai gazdele in minutul 20 prin Mendy, scapat singur cu portarul si al carui sut pe scurt a fost blocat, pentru ca in minutul 35 Bancu sa ia la tinta transversala la cealalta poarta.

Caseta tehnica

Dunărea Călăraşi: Straton – Gligorov, Şandru, Dobrosavlevici, Mendy – Kouakou (Munteanu ’58), Simion, Monroy (Marinescu ’58), Puşcaş, Ndiaye – Kanda (Şeroni ’77). Antrenor: Dan Alexa;

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Donkor (Popa ’82), Kelici, Briceag – Martici, Mateiu, Fedele (Tiago ’86), Bancu – Burlacu (Baicu ’77), Cicâldău, Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia;

Cartonaşe galbene: Puşcaş ‘7 / Kelici ‘4, Cicâldău ‘67.

Meci arbitrat de Ovidiu Haţegan.



Craiova sparge gheata la Calarasi pentru primul succes in Liga 1