Liga 1

Craiova solicita amanarea finalei Cupei Romaniei

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Mihai Rotaru, patronul echipei din Craiova, considera ca finala Cupei Romaniei dintre FCSB si Sepsi ar trebui amanata dupa ce meciul ros-albastrilor cu CFR Cluj nu s-a mai disputat asa cum era programat din cauza aparitiei unui caz de Covid-19 in tabara ardelenilor.

”Dacă FCSB, miercuri, va câştiga Cupa României, CFR va juca cu două echipe fără interes în campionat.

”Niciodată nu am acuzat, fiecare face politica lui, îi înţeleg. Dacă FCSB ar fi jucat cu juniorii, nu-i acuzam, e politica lor. Dar de ce să nu eliminăm această eventuală lipsă de ”interes?

”Noi putem milita în continuare pentru amânarea meciului de Cupă. Acum a intervenit încă o problemă. Da, cerem în continuare să fie amânată finala Cupei”, a declarat Mihai Rotaru la Digisport.

Acesta mai sustine si ideea unui moment zero dupa ultimele cazuri de Covid-19 aparute in fotbalul romanesc si spune ca dupa etapa de la finalului saptamanii in curs toti jucatorii din Liga 1 sa fie retestati.

”Insistăm în continuare pentru o retestare a tuturor mâine sau luni. În aceeaşi zi, în acelaşi moment să fie retestaţi toţi. Toată lumea să plece de la zero. Luni, după terminarea etapei, toate echipele să se retesteze. La noi, cine vine infectat, 10.000 de euro amendă”, a mai spus Rotaru.

Craiova are meci la Botosani, duminica seara, de la ora 19:30, in etapa a 8-a din playoff.

Oltenii lupta pentru titlu cu CFR Cluj, echipa care n-a mai evoluat cu FCSB dupa ce mijlocasul Alexandru Paun a fost testat pozitiv cu Sars-Cov-2, virusul care provoaca afectiunea denumita Covid-19.



Craiova solicita amanarea finalei Cupei Romaniei