Liga 1

Craiova si Sepsi, egal tensionat in deschiderea etapei a 15-a

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Runda cu numarul 15 din Liga 1 Betano a debutat, vineri seara, cu o partida extrem de tensionata intre U Craiova si Sepsi Sf.Gheorghe, meci incheiat in cele din urma nedecis, scor 1-1.

O partida cu un penalty ratat, doi jucatori eliminati si un gol anulat in prelungiri.

In absenta masivului atacant bosniac Koljic echipa din Banie s-a chinuit sa ajunga la poarta aparata de Fejer.

Asa am trait Craiova - Sepsi 1-1

Primul sut pe poarta i-a apartinut lui Mitrita in minutul 12 si tot el obtinea cel dintai corner in minutul 25.

Craiova a primit usor o lovitura de la 11 metri la caderea lui Mateiu de langa Jovanovic in minutul 27, un penalty pe care insa portarul Fejer l-a aparat la sutul elvetianului Fedele.

La prima incursiune in careul advers cei de la Sepsi aveau sa dea lovituar in minutul 36 prin Karnitski, jucator care a trimis in poarta din centrarea lui Stefan.

Cosmarul Craiovei a continuat dupa pauza, Mitrita fiind eliminat dupa doua cartonase galbene incasate in doar cateva minute. Al doilea pentru proteste dupa un fault in suprafata de pedeapsa la care mijlocasul din Banie a solicitat 11 metri.

In cele din urma Craiova a egalat prin Burlacu in minutul 83 dupa un contraatac purtat de Barbut, jucator care astfel si-a spalat pacatele de la ratarea imensa pe care o avusese cu doar trei minute in urma.

Dupa minutul 90, in secventele aditionale, echilibrul numeric a fost refacut dupa ce Martic a incasat si el al doilea galben, iar Sepsi a avut un gol anulat pentru ceea ce arbitrul Radu Petrescu a judecat a fi un fault in atac asupra portarului Pigliacelli.

Fluierul final i-a gasit pe ambii antrenori nemultumiti pe margine, italianul Mangia fiind in pragul unei crize de nervi.

Intrat in direct la Digisport, fostul mare arbitru international Ion Craciunescu a opinat ca golul celor de la Sepsi din minutul 90+4 a fost unul "perfect valabil".

Caseta tehnica

U Craiova: Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic, Briceag (Burlacu '75) - Mateiu, Fedele (Meza '46) - Bărbuţ, Cicâldău, Mitriţă - Nuno Rocha (Baicu '46). Antrenor: Devis Mangia;

Sepsi Sf.Gheorghe: Fejer - Gabriel Moura, Adrian Rus, Jovanovic, Dato - Velev, Karnitski - Drăghici (Simonovski '87), Vaşvari (Nouvier '66), Florin Ştefan (Hamed '76)- Brahima Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe;

Cartonaşe galbene: Bărbuţ '34, Martic '47, '90+4, Mitriţă '53, '58, Donkor '88 / Moura '29, Jovanovic '90+1;

Cartonaş roşu: Mitriţă '58, Martic '90+4;

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu.



Craiova si Sepsi, egal tensionat in deschiderea etapei a 15-a