Liga 1

Craiova si Astra la egalitate dupa saptamana europeana

Sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial

CS Universitatea Craiova si Astra Giurgiu au remizat, scor 1-1 (0-1), intr-o partida disputata duminica in etapa a 4-a din Liga 1 Betano.

Giurgiuvenii au deschis scorul in debutul partidei, minutul 9, prin Balaure, jucator care a trimis in poarta o minge centrata din stanga de Nicoara.

Mingea a ajuns cu sansa la Balaure, dupa ce atacantul central Chipirliu a ratat lamentabil intalnirea cu balonul care ii era adresat.

Craiova s-a chinuit intreaga repriza sa aduca egalarea si a ratat cele mai importante ocazii, in special in urma fazelor fixe.

Roman a reluat cu capul peste poarta in minutul 32 din cornerul executat de Mitrita, apoi Barbut nu a prins poarta cu un sut din marginea careului.

Cea mai mare ocazie a venit insa in minutul 39 la voleul lui Bancu din 7-8 metri, faza la faza portarul Iliev a avut o interventie de zile mari.

Gazdele au reusit egalarea la sase minute dupa pauza prin Mitrita, jucator care scapat de presiunea intalnirii cu Donarrumma a gasit poarta celor de la Astra cu un sut din actiune de la marginea careului.

Pana la final nu s-a mai marcat si nici ocazii notabile n-au mai fost, cele doua echipe parand multumite cu punctele impartite dupa o saptamana in care au trait eliminarea din Europa League.

Caseta tehnica

CSU Craiova: Mitrovic - Dimitrov (Tiago '75), Kelic, Barthe, Briceag - Bărbuţ (Gustavo '64), Zlatinski, Screciu, Bancu - Băluţă (Mitriţă '22), M. Roman. Antrenor: Devis Mangia

Astra Giurgiu: Iliev - Butean, Bejan, Erico, Al. Stan - Dandea - Balaure, Moise, Marquinhos (Ioniţă '71), Nicoară (Piţian '64) - Chipirliu (LeTallec '53). Antrenor: Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Screciu '10, Kelic '26, Barthe '67, Gustavo '80, Tiago '90 / Dandea '26, Erico '85

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Alexandru Cerei, Gero Szabo - Marcel Bîrsan.



Craiova si Astra la egalitate dupa saptamana europeana