Liga 1

Craiova si-a descoperit golgeterul. Koljic, dubla in victoria cu Viitorul (2-0)

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Cu patru goluri in trei meciuri, bosniacul Elvir Koljic este noua perla a Craiovei, un jucator transferat dupa inceputul sezonului si care se dovedeste o adevarata lovitura pentru gruparea din Banie.

Dupa golurile marcate cu Dinamo, la debutul sau in tricoul alb-albastru, si apoi in deplasarea de la Medias, Koljic si-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, de aceasta sambata seara contra fostei campioane Viitorul.

De cinci minute a avut nevoie Koljic pentru a deschide scorul in meciul de sambata seara programat in etapa a 9-a din Liga 1 Betano. Bosniacul a aratat ca, pe langa prezenta impunatoare in careul advers, stapaneste la fel de bine si sutul de la distanta, iar portarul Buzbuchi poate depune marturie in acest sens.

Asa am trait Craiova - Viitorul 2-0

Craiova a mai ratat alte doua ocazii mari pana la pauza prin Mihaila si Kelic, de fiecare data bara salvandu-i pe cei de la Viitorul.

In minutul 45 acelasi Buzbuchi respingea in lateral sutul lui Barbut, iar Craiova intra la cabine cu avantaj minim.

La trei minute dupa reluare oltenii si-au dublat avantajul, responsabil cu golul fiind acelasi Koljic. Centrare din corner a lui Cicaldau si bosniacul, ajutat de saritura falsa a lui Donkor, a plasat mingea cu capul in poarta.

Introdus in partea secunda, Vodut a ratat cele mai mari ocazii pentru Viitorul, iar Ianis Hagi a avut si el un sut din lovitura libera blocat de Pigliacelli.

Craiova urca in partea superioara a clasamentului, cu 14 puncte, si sufla in ceafa echipelor cu pretentii la titlu.

Caseta tehnica

U Craiova: Pigliacelli – Martic (Dimitrov ’87), Donkor, Kelic, Briceag – Mateiu, Cicâldău – Bărbuţ (Burlacu ’77), Mihăilă (Nuno Rocha ’65), Bancu – Koljic. Antrenor: Devis Mangia.

Viitorul: Buzbuchi – Luchin (Boboc ’61), Mladen, Ţîru, De Nooijer, Duarte Lopes (Voduţ ’46), T. Băluţă, Vână – I. Hagi, Drăguş, Ciobanu (Artean ’80). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Kelic ’69, Pigliacelli ’82 / Ţîru ’46, I. Hagi ’56, Mladen ’79, T. Băluţă ‘88

Arbitru: Radu Petrescu.



Craiova si-a descoperit golgeterul. Koljic, dubla in victoria cu Viitorul (2-0)