Liga 1

Craiova - Sepsi 0-0. Meci cu doi jucatori eliminati

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Echipele Universitatea Craiova si Sepsi Sf.Gheorghe au terminat la egalitate, scor 0-0, in etapa a 16-a din CASA Liga 1.

Un meci disputat in conditii de iarna autentica, in prima repriza terenul din Banie fiind acoperit in mare parte cu un strat subtire de zapada.

Primul sut pe poarta a venit tarziu abia in minutul 38 si a apartinut gazdelor la executia incercata de Vladoiu din afara careului.

Repriza a fost salvata de ocazia oaspetilor la capul lui Fofana din sase metri. O minge grea pe care portarul Pigliacelli a reusit sa o respinga.

Craiova a ratat cea mai mare ocazie in minutul 60 la sutul lui Cicaldau cu stangul din interiorul careului.

Niczuly a blocat coltul stang si a raspins in corner.

Ambele echipe au incheiat meciul cu un jucator mai putin in teren.

Screciu de la Craiova, in minutul 82, si Fofana de la Sepsi, in prelungirile partidei, au primit cartonase rosii din partea centralului Istvan Kovacs.

Caseta tehnica

Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu - Nistor, Screciu, Cicâldău (Mateiu '84) - Bărbuţ (A. Ivan '46), Mamut, Ofosu (Baiaram '84). Antrenor Corneliu Papură;

Sepsi: Niczuly - Csiszer, Bouhenna, Mitrea, Ştefan - Aganovici, Vaşvari (Deligiannidis '90+1), Fofana, Achahbar (Nouvier '46) - L. Fulop (Bajrovic '59, Kovacs '86), Petrila (Golofca '46). Antrenor Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Vlădoiu '42, Screciu '52, Mamut '88  / Golofca '50, Csiszer '87, Fofana '90+2, '90+2.

Cartonaş roşu: Screciu '81 / Fofana '90+2.

Arbitri: Istvan Kovacs  - Ovidiu Artene, Mihai Marica - Horia Mladinovici.



Craiova - Sepsi 0-0. Meci cu doi jucatori eliminati