Liga 1

Craiova se apropie la un punct de lider dupa victoria cu Sepsi

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Echipa U Craiova 1948 CS a obtinut, vineri seara, a doua victorie din faza playoff a campionatului, scor 1-0 in deplasare cu Sepsi Sf.Gheorghe. Clasamentul din playoff actualizat.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Mateiu in minutul 20 al partidei dupa o faza de la coltul terenului. Niczuly a respins in fata reluarea de cap a lui Kelic, iar pe faza Mateiu a impins mingea cu sansa in poarta.

Aceasta dupa ce la 0-0, in minutul 7, gazdele de la Sepsi ratasera deschiderea scorului prin Stefan scapat singur cu portarul.

Asa am trait Sepsi - Craiova 0-1 in playoff

Mare sansa apoi de 2-0 pentru Craiova in minutul 27 la patrunderea lui Bancu, insa acesta a ales nefericit pentru echipa lui sa paseze in lateral in locul unui sut pe poarta.

Finalul primei reprize a fost controlat de echipa craioveana care a ratat doua bune ocazii prin Barbut. Cea mai mare dintre acestea a fost in minutul 37, cand mijlocasul transferat de la Timisoara a trimis putin peste poarta.

Craiova s-a blocat eficient in partea secunda blocand tentativele ofensive ale gazdelor si in minutul 79 putea inchide meciul prin Koljic. Scapat singur cu portarul atacantul bosniac a tras in Niczuly.Craiova se apropie la un punct de lider dupa victoria cu Sepsi