Liga 1

Craiova revine pe locul secund dupa 1-0 cu Hermannstadt

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Victorie scurta pentru U Craiova 1948 CS obtinuta, sambata dupa-amiaza, in deplasare contra celor de la Hermannstadt, intr-un meci din etapa a 24-a in Liga 1 Betano.

Nuno Rocha s-a dovedit jucatorul potrivit la locul potrivit pentru echipa din Banie, acesta marcand unicul gol al meciului la putine momente de la intrarea in teren.

Internationalul din Insulele Capului Verde a fost introdus in teren de antrenorul Devis Mangia in minutul 62 in locul lui Mihaila si dupa doar cinci minute Rocha deschidea scorul.

Asa am trait Hermannstadt - Craiova 0-1

Martic a centrat din dreapta in careu, Koljic a prelungit cu capul pana la Rocha si acesta a inscris dupa o preluare scurta in sase metri.

La 0-0 cei de la Hermannstadt au ratat cea mai mare ocazie a meciului prin Blanaru, jucator a carui lovitura de cap din minutul 59 a intalnit bara. Portarul Pigliacelli era batut!

Acelasi Blanaru, in minutul 55, a amenintat poarta olenilor la prima lui atingere de balon trimitand putina alaturi.

Craiova a stat mai mult la cutie in prima repriza, cand cei de la Hermannstadt au ratat doua bune sanse de a marca. Mai intai prin croatul Lendric in minutul 37 si apoi la ultima faza cand Dumitriu a trimis peste poarta dintr-o pozitie ideala in interiorul careului.

Cu acest al 14-lea succes stagional Craiova urca din nou pe locul doi in clasament si se apropie la doua puncte de liderul CFR Cluj. Echipa din Gruia joaca sambata seara cu Astra Giurgiu pe teren propriu.

Hermannstadt ramane la cota 29 puncte si vede cum trenul numit playoff incepe sa ia distanta.



Craiova revine pe locul secund dupa 1-0 cu Hermannstadt