Liga 1

Craiova relanseaza campionatului dupa 1-0 cu Viitorul

Sursă foto: facebook.com/AcademiaHagi

CS Universitatea Craiova a dat lovitura in prelungiri la Ovidiu in meciul cu liderul Viitorul si revine in lupta pentru titlul de campioana. Vedeti cum arata clasamentul dupa succesul oltenilor.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Mateiu in al doilea minut suplimentar la o faza extrem de norocoasa pentru oaspeti. Markovic a vrut sa traga la poarta, dar a ratat complet executia, insa sutul s-a transformat intr-o pasa pentru Mateiu care, aflat in pozitie regulamentara, l-a executat pe Rimniceanu.

Pana la golul lui Mateiu partida fusese una mai degraba echilibrata, cu un plus de insistenta ofensiva din partea celor de la Viitorul.

De altfel, echipa lui Gheorghe Hagi a ratat cea mai mare ocazie prin Boli in minutul 80. Gasit liber in careu la o pasa a lui Chitu, fundasul francez a trimis in bara si Craiova scapa cu fata curata la o faza in care apararea oltenilor fusese prinsa pe picior gresit.

Craiova a facut un meci modest cu exceptia golului din final si ocaziei din debutul partidei, minutul 3, cand Screciu a sutat la poarta si Mateiu nu a reusit sa devieze decisiv din cativa metri.

Viitorul nu mai pierduse pe teren propriu din iulie 2016, de la un 1-3 cu Steaua, iar Craiova nu castigase niciunul din ultimele sapte meciuri disputate in deplasare.

Echipa lui Hagi poate pierde primul loc in Liga 1 daca Steaua castiga la doua goluri diferenta joi seara (20:30) pe teren propriu cu Astra Giurgiu.



Craiova relanseaza campionatului dupa 1-0 cu Viitorul