Liga 1

Craiova rateaza victoria in Gruia cu CFR Cluj. Penalty ratat de Mitrita!

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

CFR Cluj si U Craiova au remizat, scor 0-0, luni seara, in ultima partida a etapei a 10-a din Liga 1 Betano.

Un meci care a avut de toate mai putin goluri, iar cea mai mare ocazie a apartinut oaspetilor cu cinci minute inaintea finalului.

Craiova a primit o lovitura de la 11 metri in urma hentului comis de Camora la un duel pentru balon cu Martic, dar penalty-ul a fost ratat de Mitrita.

Sutul internationalului roman de la Craiova s-a dus mult peste poarta spre dezamagirea tehnicianului italian Devis Mangia.

Acesta este al doilea penalty consecutiv ratat de Craiova intr-un meci cu CFR Cluj disputat in Gruia.

Tucudean a ratat cea mai mare ocazie a gazdelor in minutul 72, pentru ca la ultima faza a meciului Ionita sa trimita pe langa poarta dupa o patrundere personala in careu.

Craiova a fost echipa mai prezenta in joc pe parcursul primei reprize, cele mai mari ocazii apartinand juvetilor care, in urma acestui rezultat, raman in afara locurilor de playoff.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Lang, Vinicius, Camora - Djokovic, Hoban, Culio - Moutinho (Vera '85), Ţucudean, Păun (Ioniţă '63). Antrenor: Antonio Conceicao.

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic, Briceag - Mateiu (Fedele '76), Cicâldău, Bancu - Mihăilă (Rocha '66), Koljic (Bărbuţ '90+2), Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonaşe galbene: Culio '67, Ioniţă '81 / Briceag '38, Mihăilă '44, Cicâldău '55, Donkor '57, Mitriţă '90.

Istvan Kovacs a arbitrat meciul la centru.



Craiova rateaza victoria in Gruia cu CFR Cluj. Penalty ratat de Mitrita!