Liga 1

Craiova ramane fara victorie dupa trei etape in Liga 1

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Pentru U Craiova meciul cu FC Botosani a adus primele goluri in actuala editie de campionat, dar victoria se lasa in continuare asteptata dupa 2-2 (2-1) pe teren propriu cu prima clasata.

Botosaniul a deschis scorul prin Lorand Fulop la o faza de contraatac in minutul 11. Golofca a patruns pe stanga si a centrat ideal in sase metri.

Pana la pauza oltenii au intors rezultatul in favoarea lor prin dubla lui Mitrita. Mai intai acesta a egalat dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Mihaila in minutul 20, pentru ca in finalul reprizei mijlocasul gazdelor sa puncteze dupa o faza spectaculoasa in care l-a depasit pana si pe portarul advers, Pap.

Asa am trait Craiova - Botosani 2-2

La 2-1 in debutul reprizei secunde Gardos a ratat o buna ocazie pentru Craiova su o reluare din 12-13 metri peste poarta.

Cinci minute mai tarziu Botosaniul restabilea egalitatea prin Miron dupa o lovitura de la coltul terenului. Fundasul echipei lui Costel Enache a reluat imparabil la coltul lung pentru 2-2.

Pana la final echipa mai periculoasa a fost FC Botosani, care a ratat preluarea conducerii in trei randuri, prin Golofca in minutul 64, prin Ongenda, care a trimis in bara un minut mai tarziu, pentru ca in minutul 80 Roman II sa fie oprit in extremis de portarul italian Pigliacelli.

Caseta tehnica

U Craiova:  Pigliacelli – R. Popa (Kelici ’67), Gardoş, T. Ferreira – Borţa (Donkor ’67), Mateiu, Cicâldău, Bancu – Mihăilă, Mitriţă, Burlacu (Markovici ’77). Antrenor: Devis Mangia;

FC Botoşani: Pap - Dumitraş, Miron, Burcă, Soiledis - Rodriguez, Oaidă - M. Roman (Chitoşcă ’62), L. Fulop (Ongenda ’46), Golofca - M. Roman II (Papa ’84). Antrenor: Costel Enache;

Cartonaşe galbene: Burlacu ’13 / Roman ’17, Fulop ’45, Pap ‘70;

Arbitru: Andrei Florin Chivulete.



Craiova ramane fara victorie dupa trei etape in Liga 1