Liga 1

Craiova, punctaj maxim in Liga 1 dupa victoria cu Chindia

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Echipa Universitatea Craiova isi pastreaza procentajul de suta la suta in Liga 1 dupa ce a invins-o pe Chindia Targoviste, cu 1-0 (0-0), intr-un meci disputat, duminica, in etapa a 3-a din Liga 1.

Asa am trait Craiova - Chindia

Unicul gol al meciului a fost marcat de Mihai Roman in chiar primul minut al partii secunde.

Martic, jucator intrat pe teren in timpul primei reprize in locul accidentatului Vladoiu, a centrat de pe dreapta si Roman a marcat cu o lovitura de cap din sase metri.

La 0-0, in finalul primei reprize, Craiova a ratat deschiderea scorului prin Cicaldau dintr-o lovitura libera, mingea fiind respinsa in extremis de portarul Aioani.

Craiova a avut la ultima faza a primului mitan si un gol anulat pentru o pozitie afara din joc la Roman.

In minutul 85 acelasi Roman a ratat sansa de 2-0 cu o alta lovitura de cap din sase metri, pentru ca ultima ocazie sa apartina oaspetilor la reluarea lui Neicutescu. Transversala s-a opus golului si Craiova a pus mana pe cele trei puncte.

Caseta tehnica

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Martic ’25), Acka, Kelic, Bancu - Ivanov, Cicâldău (Vătăjelu ’79), Qaka (Mateiu ’65) - Bărbuţ, Roman, V. Constantin.

Chindia Târgovişte: Aioani - Martac, Dinu, Leca, Neciu - Novac, L. Mihai (Bic ’61) - Neguţ, Neicuţescu, Florea (Cherchez ’74) – Voduţ (Dumitraşcu ’61).

Cartonaşe galbene: Cicâldău ’50 / Florea ’20, Neicuţescu ’26, Dinu ‘90+2

Horia Gabriel Mladinovici (arbitru).



Craiova, punctaj maxim in Liga 1 dupa victoria cu Chindia