Liga 1

Craiova inchide etapa cu victorie la Chiajna

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Succes fara emotii pentru U Craiova, joi seara, in deplasare cu Concordia Chiajna, scor 3-1, un rezultat stabilit inca dinaintea pauzei.

Bosniacul Koljic a deschis scorul dintr-o lovitura de la 11 metri in minutul 23, faza fixa dictata in urma hentului comis de Fota la centrarea lui Barbut.

A 9-a reusita a sezonului pentru atacantul adus de Craiova mult dupa inceputul actualei editii de campionat.

Asa am trait Concordia - Craiova 1-3

Doar trei minute s-au bucurat oltenii de avantaj, fostul dinamovist Ropotan restabilind egalitatea cu o lovitura de cap din sase metri. Gorobsov i-a asezat acestuia mingea perfect pe cap cu o centrare din lovitura libera.

In minutul 32 Barbut a luat pe cont propriu o faza in careul gazdelor si l-a invins pe portarul Caparco cu un sut cu stangul la coltul lung.

Cicaldau avea sa inscrie golul trei al Craiovei si practic sa inchida tabela in minutul 39 profitand de o respingere a gazdelor.

Caseta tehnica

Concordia Chiajna: Caparco – Albu, Leca, Marc, Fota (Deaconu ’35)  – Ropotan – Grădinaru (Batin ’66), Gorobsov, Prepeliţă, Măzărache (Nivaldo ’37) – Guessan. Antrenor: Dorinel Munteanu;

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martic, T. Ferreira, Kelic, Bancu – Mateiu, Fedele – Bărbuţ (Meza Colli ’79), Cicâldău, Mihăilă (Nuno Rocha ‘67) – Koljic (Bic ’90). Antrenor: Devis Mangia;

Cartonaşe galbene: Gorobsov ’63, Ropotan ’85 / Ferreira ’58, Koljic ‘67;

Marcel Bîrsan (arbitru).



Craiova inchide etapa cu victorie la Chiajna