Liga 1

Craiova – FCSB 2-0. Oltenii viseaza la titlu

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Echipa Universitatea Craiova a castigat, joi seara, duelul de pe teren propriu cu FCSB, scor 2-0 (1-0), in ultima partida a etapei a 4-a din CASA Liga 1, faza playoff.

Primul gol al meciului a fost marcat de Alexandru Cicaldau cu o deviere spectaculoasa la o centrare din dreapta in minutul 38.

Oltenii au ramas in inferioritate numerica in minutul 54, dupa ce Bogdan Vatajelu a primit al doilea cartonas galben pentru un fault comis asupra lui Octavian Popescu in marginea careului.

Chiar si asa, Craiova a fost echipa care a marcat inca o data prin Dan Nistor. Acesta a punctat pentru 2-0 in minutul 83 cu largul concurs al portarului Andrei Vlad.

Goalkeeper-ul celor de la FCSB a deviat cu o mana in propria poarta un sut care la prima vedere nu parea a-i pune prea multe probleme.

La 0-0 cei de la FCSB au avut doua bune ocazii de a deschide scorul prin tinerii Nita si Popescu.

Cu acest succes Craiova se apropie la doua puncte de FCSB in clasament si oltenii viseaza cu ochii deschisi la titlul de campioana.

CFR Cluj profita si se instaleaza in fruntea clasamentului, avand doua puncte avans fata de FCSB si patru in fata Craiovei.

Caseta tehnica

Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Acka, M. Constantin, N. Bancu – Mateiu, Nistor – Cîmpanu (Screciu ’87), Cicâldău (Bic ‘87), Mitran (Tudorie ‘3, Căpăţână ‘57) – Ivan (Mamut ’87). Antrenor: Marinos Ouzounidis.

FCSB: A. Vlad – Haruţ, I. Cristea, Miron, Radunovic – Moruţan, Şut, Ov. Popescu (Perianu ’73) – Ad. Niţă (Oaidă ‘41), Fl. Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea

Cartonaşe galbene: Vătăjelu ’32, ’54, Bancu ’71, Ivan ‘80 / Tănase ’56, Şut ’79, Moruţan ’82.

Cartonaş roşu: Vătăjelu ’54.

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene - Marcel Bîrsan.



Craiova – FCSB 2-0. Oltenii viseaza la titlu