Liga 1

Craiova face scorul campionatului la Voluntari

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

U Craiova 1948 CS a obtinut cea mai categorica victorie din aceasta editie de campionat, luni seara, in deplasare cu FC Voluntari, lanterna rosie din Liga 1 Betano.

Oltenii s-au impus cu 5-1, in conditiile in care meciul fusese rezolvat inca din primele 45 de minute, cand la intrarea celor doua echipe la cabine tabela arata un aspru 4-0 in favoarea oaspetilor.

Internationalul Nicusor Bancu a fost jucator meciului printr-un hattrick reusit in minutele 25, 43 si 88, ultima reusita fiind din lovitura de la 11 metri.

Asa am trait Voluntari - Craiova 1-5

Renato Kelic cu o lovitura de cap dupa o centrare din corner si Alexandru Mitrita cu un sut din unghi au fost ceilalti marcatori ai Craiovei.

In ceea ce-l priveste pe Kelic, acesta a intrat in statistica actualei editii de campionat ca marcator al golului cu numarul 100.

Golul de onoare al Voluntariului a fost marcat de Laidouni dintr-o lovitura de la 11 metri pe care tot el o obtinuse in duel cu Cicaldau.

Prin aceasta victorie Craiova acumuleaza opt puncte si paraseste zona din subsolul clasamentului pentru a urca pana pe pozitia a 6-a. Craiova are acum al treilea atac din Liga 1 Betano, dupa FCSB si Dinamo.

Dinamo va fi urmatoarea adversara a Craiovei intr-un meci programat in etapa a 7-a.

FC Voluntari, echipa care l-a avut pe Dinu Todoran ca antrenor principal, ramane pa ultimul loc fara victorie in campionat si criza e departe de a fi rezolvata.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Vâtcă - Hodorogea, Walace (Belahmeur ’42), Zgrablic - Ricardinho, Sesar (Ciucur ’79), C. Lazăr, Laidouni, A. Vlad – Pîrcălabu (Tudorie ’23), Căpăţînă. Antrenor: Dinu Todoran;

Universitatea Craiova: Pigliacelli - F. Borţa, Kelic, T. Ferreira, Briceag (Burlacu ’59) – Fedele (Mateiu ’73), Cicâldău, Bancu – Bărbuţ (Markovic ’67), Baicu, A. Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia;

Cartonaşe galbene: Belahmeur ’48, Ricardinho ’67, Căpăţînă ‘90+1 / Cicâldău ‘85;

Arbitru: Marius Avram.



Craiova face scorul campionatului la Voluntari