Liga 1

Craiova egaleaza FCSB la puncte dupa 2-1 in Copou

Sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial/

CSU Craiova a plecat cu toate punctele de la Iasi, unde echipa italianului Devis Mangia a trecut peste un autogol al portughezului Tiago Ferreira.

Gustavo a deschis scorul in minutul 16 din centrarea lui Burlacu. O reluare din prima spre coltul lung fara sanse de interventie din partea lui Kelava.

Iesenii au trecut pe langa egalare dupa doar un minut, insa Jo Santos a ratat incredibil singur cu portarul Calancea.

In minutul 24 acealasi Santos rata o sansa si mai mare de gol dupa pasa lui Sin. Inca o data singur cu portarul, atacantul brazilian n-a gasit spatiul portii.

Cadou neasteptat pentru ieseni in minutul 67, cand fundasul Tiago Ferreira a deviat in propria poarta o minge centrata din partea stanga a terenului.

Zece minute mai tarziu oltenii reveneau la conducere prin decarul Baluta, jucator care a reluat in poarta centrarea lui Martic de pe dreata.

Acelasi Baluta rata golul trei al oltenilor in minutul 81 la o faza singur cu portarul.

CSU Craiova ajunge la 29 de puncte si egaleaza pe FCSB in clasament. Cele doua echipe se intalnesc la finalul lunii intr-un meci care ar putea fi gazduit de noul stadion din Banie.

Caseta tehnica

CSM Poli Iaşi: Kelava - Tiago Almeida (Spătaru '82), Ov. Mihalache, Frăsinescu, Sin - Qaka, Bădic (Mendes '58) - Platini (Ştefănescu '82), Jo, Panţîru - An. Cristea. Antrenor: Flavius Stoican.

CSU Craiova: Calancea - Kelic, Datkovic, Tiago Ferreira - Martic, Mateiu, Zlatinski (Screciu '38), Bancu - Gustavo (Briceag '87), Băluţă, Burlacu (Roman '75). Antrenor: Devis Mangia

Cartonaşe galbene: Cristea '15, Bădic '24, Qaka '70. Ştefănescu '90+3 / Mateiu '32, Băluţă '86, Calancea '90+3 

Meciul a fost arbitrat de Cătălin Popa.



Craiova egaleaza FCSB la puncte dupa 2-1 in Copou