Liga 1

Craiova da cu terenul in cap CFR-ului

Sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial

Victorie fara drept de apel obinuta de CS Universitatea Craiova, duminica seara, in deplasare cu CFR Cluj, scor 3-0 (2-0), in etapa a 8-a din playoff. Meciul a fost live text aici.

A doua victorie a oltenilor in playoff a venit dupa cel mai bun joc aratat de trupa lui Gheorghe Multescu in aceasta parte finala si decisiva a sezonului.

Andrei Ivan a iesit la rampa cu o dubla intr-un moment in care Craiova suferea la capitolul rezultate si nivel al jocului.

Atacantul din Banie a deschis scorul in Gruia cu o super executie din marginea careului in minutul 29, un sut plasat la coltul lung fara nicio sansa pentru Marc.

Craiova si-a dublat avantajul in finalul primei reprize prin Zlatinsky la capatul unui contraatac fabulos dezvoltat din propria jumatate cu Baluta in prim plan.

Mingea a circulat pe traseul Baluta, Ivan, Jazvic care a tras la poarta si mingea respinsa in fata de Marc a fost reluata in poarta de Zlatinsky aflat excelent pe urmarire.

In pofida avantajului de pe tabela Craiova a ramas echipa mai periculoasa si in repriza secunda. 

Singura si cea mai mare ocazie a gazdelor a fost ratata de Roman in minutul 73. Acesta a reluat din prima mult peste poarta.

Trei minute mai tarziu Ivan a inchis tabela din 6-7 metri din centrarea lui Petre, jucator intrat la pauza in locul lui Barthe.



Craiova da cu terenul in cap CFR-ului