Liga 1

Craiova castiga la scor de neprezentare cu Astra

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Intr-un duel al echipelor aflate pe pozitii de playoff, U Craiova 1948 a dispus in deplasare de Astra Giurgiu, cu un categoric 3-0, rezultat in urma caruia formatia din Banie a urcat pe locul secund in campionatul Ligii 1 Betano.

Partida a inceput cu un fault grosolan comis de Alibec asupra lui Kelic (detalii aici), iar prima ocazie aparut dupa primul sfert de ora.

Gazdele au trecut pe langa gol la reluarea lui Llullaku pe langa poarta din centrarea oferita de Begue.

Primul sut pe poarta trecut in contul oaspetilor i-a apartinut lui Cicaldau in minutul 22, dupa care a venit randul lui Alibec sa testeze reflexele portarului italian Pigliacelli.

In cele din urma, Craiova a deschis scorul fara sa forteze prin Mitrita, jucator care a finalizat din interiorul careului o minge intoarsa de Mihaila. Faza insa a pornit de la contraatacul initiat de Koljic.

Partea secunda a debutat cu o ocazie in contul gazdelor la reluarea lui Llullaku, pentru ca din minutul 62 Craiova sa-si dubleze avantajul prin Cicaldau.

Excelent servit in fata portii de Mitrita, decarul formatiei din Banie a scuturat plasa cu un sut pe jos.

Scorul final avea sa fie stabilit de bosniacul Koljic din centrarea lui Barbut in sase metri. Golul cu numarul sapte in acest sezon de Liga 1 Betano pentru un jucator care isi depune serios candidatura pentru titlul de golgeter in actuala editie de campionat.

Caseta tehnica

Craiova: Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic (Almeida ’34) – Bărbuţ (Meza Colli ’78), Mateiu, Cicâldău, Bancu – Mihăilă (Fedele ’60), Koljic, Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia;

Astra Giurgiu: Lazar - Butean, Erico, Cestor, Radunovic – Bejan (Roşu ’46), Biceanu – Koukou (V. Gheorghe ’46), Begue (Bahamboula ’82), Llullaku – Alibec. Antrenor: Gheorghe Mulţescu;

Cartonaş galben: Alibec ‘1;

Arbitru: Alexandru Tudor.



Craiova castiga la scor de neprezentare cu Astra