Liga 1

Craiova castiga la pas cu Dinamo si revine pe podium

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Universitatea Craiova a obtinut cele trei puncte in disputa cu Dinamo de la Severin, scor 4-1 (3-0), intr-un meci care a tras cortina, luni seara, peste etapa a 15-a.

Un meci la discretia jucatorilor pregatiti de Victor Piturca, astfel ca niciun moment nu s-a pus problema echipei invingatoare.

Ivanov, unul dintre cei mai scunzi jucatori de pe teren, a deschis scorul in minutul 20 cu o lovitura de cap din centrarea lui Barbut.

Zece minute mai tarziu Craiova isi dubla avantajul prin Ivan, jucator aflat la prima reusita dupa revenirea in fotbalul romanesc.

Ocazie pentru Dinamo in minutul 39 la reluarea lui Perovic din cativa metri. Transversala i-a ocrotit pe olteni!

La ultima faza a reprizei oltenii s-au desprins la 3-0 prin acelasi Ivan, jucator care a profitat de un balon pierdut de dinamovisti in propria jumatate. Finalizare cu latul pe langa portarul Piscitelli iesit in intampinare.

Dinamo a redus din diferenta in partea secunda, minutul 57, prin Nistor. Acesta a marcat dupa o minge pierduta de Vladoiu la 25 metri de propria poarta.

"Cainii" au ratat golul doi in minutul 76 la sutul lui Nistor dintr-o lovitura libera, cand Pigliacelli s-a opus salvator respingand in corner.

Craiova avea sa inchida tabela in minutul 86 prin Mihaila, jucator care a inscris cu sut din afara careului la capatul unei faze pe care a inceput-o in flancul stang cu intrare in centru.

Echipa din Banie revine pe podium, in timp ce Dinamo ramane pe noua la trei puncte de playoff.

Caseta tehnica

U Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu (Martici '74), Acka, Tiago Ferreira, Bancu - Ivanov, Cicâldău, Ciosici (Qaka '82) - Bărbuţ (Zakarici '80), A. Ivan, Mihăilă. Antrenor Victor Piţurcă;

Dinamo: Piscitelli - Ciobotariu, Puljici, M. Popescu, Moura - Mrzjlak (Montini '35), I. Filip - R. Moldoveanu (Corbu '88), Nistor, Brito (D. Popa '65) - Perovici. Antrenor Dusan Uhrin.

Cartonaşe galbene: Ivanov '35, Ciosici '38, Mihăilă '88 / Moura '60, Montini '69, Filip '67

Arbitru: Marius Avram.



Craiova castiga la pas cu Dinamo si revine pe podium