Liga 1

Craiova castiga la Medias si trece pe primul loc in Liga 1

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Echipa din Banie a revenit de la 0-1 si a castigat pe terenul greu de la Medias, cu 2-1, in etapa a 6-a din playoff. Asa am trait meciul live text.

Romeo a deschis scorul pentru mediseni in minutul 21 cu un sut din interiorul careului.

Egalarea a fost adusa de Mihaila cu sapte minute inaintea pauzei. Demarcat in spatele liniilor adverse, internationalul de tineret a finalizat cu o executie din alunecarea.

Victoria Craiovei a fost adusa dupa pauza de Cicaldau, decarul oltenilor finalizand cu un sut din apropiere dupa o deviere norocasa de la un adversar.

Craiova a trait periculos apropierea finalului meciului, gazdele fiind aproape de egalare prin Nielsen in minutul 87. Portarul Pigliacelli a respins providential cu piciorul la lovitura de cap a omului care o egala pe FCSB la Bucuresti.

Doua contraatacuri au irosit apoi olteni dupa minutul 90. Mihaila cu un sut peste poarta singur cu Plesca si apoi Gustavo cu o executie la coltul scurt blocata de portarul Gazului au ratat mari ocazii din pozitii favorabile.

Craiova acumuleaza 38 de puncte si trece la conducerea clasamentului din playoff.

CFR Cluj va juca astfel sub mare presiune cu Astra Giurgiu pentru a incerca sa-si recupereze pozitia de lider in Liga 1.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Butean, M. Constantin (Nielsen ‘37), Larie, De Moura - Droppa, Chamed - R. Romeo (Trif ’61), Ciocan (Avram ’86), Velisar (Popa ’86)  - Buş. Antrenor: Dusan Uhrin.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Vătăjelu ’81), Acka, Cosic, N. Bancu – Nistor (Gustavo ’80), Mateiu, Cicâldău - Ivan, Koljic, Mihăilă. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: M. Constantin ’35, Chamed ‘45+2, Droppa ’53 / Cicâldău ‘76.

Cartonaşe roşii: Buş ’71, M. Constantin ‘71.

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Octavian Şovre, Sebastian Eugen Gheorghe - Florin Andrei.



Craiova castiga la Medias si trece pe primul loc in Liga 1