Liga 1

Craiova castiga in prelungiri la Chiajna si pune presiune pe liderul CFR

Sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial/

Victorie mare obtinuta de CSU Craiova, vineri seara, pe terenul Concordiei Chiajna, scor 2-1, cu gol marcat de fundasul Martic in prelungirile partidei. Meciul a fost live text aici.

Aceasta dupa ce un alt fundas, Marc de la gazde, adusese egalarea la o faza incalcita in careul formatiei din Banie.

Baluta deschisese scorul in minutul 30 cu latul din fata portii la o centrare venita din stanga de la Briceag.

Concordia Chiajna a avut un gol anulat in minutul 15 pentru un offside excelent vazut de arbitrul asistent la Manasse dupa o centrare din lovitura libera.

In partea secunda, la 1-0 pentru Craiova, portarul gazdelor Caparco s-a opus golului la sutul in forta trimis de Martic in minutul 58.

Sansa uriasa apoi de egalare pentru Concordia in minutul 67 dupa un contraatac care i-a avut in prim plan pe Bud si Batin. Mingea s-a lovit de ultimul si a iesit in afara terenului.

Marc a adus egalarea cu doua minute inaintea finalului cu sansa la o minge care s-a lovit ca la biliard de picioarele jucatorilor aflati in careul Craiovei.

O eroare a lui Manasse, care a ratat degajarea balonului in interiorul propriului careu, a decis practic meciul. Mingea a ajuns astfel cu sansa la Martic si croatul a trimis imparabil aproape de vinclu.

Caseta tehnica

Concordia Chiajna: Caparco – Albu, Manasse, Marc, Fota – Bucşa, Cristescu (Pena '81) – Grădinaru, Bawab (Bud '46), Bumba – Batin (Deaconu '74). Antrenor: Ion Moldovan

CSU Craiova: Calancea – Martic, Tiago Ferreira, Kelic, Briceag – Mateiu, Datkovic, Screciu (Burlacu '89) – Gustavo, Băluţă, Bancu (Roman '80). Antrenor: Devis Mangia.

Cartonaşe galbene: Bucşa '58 / Briceag '24, Martic '90+3

Arbitru: Marcel Bîrsan.



Craiova castiga in prelungiri la Chiajna si pune presiune pe liderul CFR