Liga 1

Craiova ajunge pe doi in clasament dupa 3-1 cu Viitorul

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Victoria obtinuta de CSU Craiova, sambata seara, in fata campioanei Viitorul a propulsat formatia din Banie pe locul secund al clasamentului din Liga 1 Betano dupa 20 de etape. Meciul a fost live text aici.

Cu 39 de puncte, CSU Craiova o devanseaza pentru un singur punct pe FCSB, echipa care are insa un meci mai putin disputat si o va intalni duminica seara pe lanterna rosie Juventus Bucuresti.

Meciul din Banie disputat intr-o atmosfera extrem de incinsa a inceput cu emotii pentru olteni, portarul Calancea intervenind decisiv in minutul 12 la sutul lui Ganea ajuns surprinzator in postura unui varf de careu.

Replica gazdelor a venit in minutul 38 la sutul lui Mitrita in bara. Mingea a ramas in posesia gazdelor si acelasi Mitrita a ratat de putin impingerea balonului in poarta.

Cu trei minute inaintea pauzei Viitorul deschidea scorul prin Tucudean dupa o executie spectaculoasa din centrul careului. Centrarea primita de atacantul campioanei a fost transformata in gol cu un voleu la coltul scurt.

Echilibrul numeric al partidei s-a rupt dupa pauza, in minutul 56, cand centralul Horatiu Fenic a acordat penalty pentru gazde la un hent comis de Tiru si eliminare la jucatorul celor de la Viitorul.

Mitrita a transformat pentru 1-1 cu un sut plasat de la punctul cu var. Craiova a apasat pe rana sangeranda a Viitorului si dupa alte trei minute s-a instalat la conducere pe tabela dupa reusita lui Bancu.

Zlatinksi sutase puternic in transversala, mingea a ajuns in picioarele lui Bancu si acesta a trimis-o in poarta pe jos.

Acelasi Bancu avea sa paseze decisiv in minutul 78 la golul de 3-1 marcat de Barbut, jucator intrat dupa pauza in locul lui Mitrita si care bifeaza asdar prima reusita in tricoul Craiovei.

Echipele de start

CSU Craiova (antrenor Devis Magia): Calancea - Datkovic, Kelic, Briceag - Martic, Zlatinski, Mateiu, Bancu (Roman '90+2) - Mitriţă (Bărbuţ '69), Burlacu (Popa '74), Băluţă.

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Tordai - Lopez, Ţîru, Hodorogea, De Nooijer - Vînă (Eric '70), Mladen (T. Băluţă '46), Ganea - Măţan (Horj '59), Ţucudean, Cicâldău.

Cartonaşe galbene: Mitriţă '35. Martic '74 / Ţîru '24, '57, Mladen '26, Hodorogea '56. T. Băluţă '86.

Cartonaş roşu: Ţîru '57.

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Alexandru Cerei, Ciprian Danşa - Marian Balaci.



Craiova ajunge pe doi in clasament dupa 3-1 cu Viitorul