Liga 1

Cosmin Contra, dupa Dinamo - Botosani 0-1: „Din 10 meciuri de acest fel vom castiga noua”

Cosmin Contra a declarat duminica seara dupa ce Dinamo a pierdut cu 1-0 contra lui FC Botosani ca un astfel de meci cu multe ratari si fara victorie pentru echipa sa nu se va mai repeta atat de curand.

„I-am analizat foarte bine si stiam ca vom avea un meci greu. Din 10 meciuri de acest fel vom castiga noua. Ei au marcat la primul sut pe poarta. Am incercat pana in ultimul minut, dar nu am putut sa castigam si sa incercam noi sa nu mai facem greselile din seara asta. Este prima mea infrangere pentru ca nu am meritat sa pierdem. Daca jucam slab si nu ne cream ocazii, as fi spus ca e o infrangere meritata. Am ratat foarte mult si pe viitor trebuie sa stim ca in repriza a doua sa avem limpezime in repriza a doua sa nu mai dea gol”, a spus Contra dupa meci.

„Ramane sa vedem cum vom fi din punct de vedere fizic si ce echipa voi alinia cu Bilbao. Nu vom mai avea cu ei cinci sau sase ocazii de gol, vom avea maxim doua si trebuie sa fim mai eficienti joi. Poate am lasat golurile pentru joi, vom vedea”.

Dinamo a pierdut duminica seara, in etapa 2 din Liga 1, pentru prima oara cu FC Botosani pe teren propriu.



Cosmin Contra, dupa Dinamo - Botosani 0-1: „Din 10 meciuri de acest fel vom castiga noua”