Liga 1

Cornel Talnar admite ca a venit la ciupeala in Ghencea

FC Brasov a venit in Ghencea sa plece cu cel putin un punct si s-a baricadat in defensiva. Strategia a functionat in primele 42 de minute pana la golul lui Latovlevici, unul miraculos in opinia antrenorul Cornel Talnar.

“Nu sunt atat de suparat din cauza rezultatului. In prima repriza jocul a fost echilibrat, Steaua a atacat mai mult, dar am luat un gol stupid de la Latovlevici cu dreptul. Cred ca nu a mai dat un gol cu dreptul de foarte mult timp”, a spus Talnar pentru Dolce Sport.

“In repriza a doua am riscat mai mult si am primit al doilea gol. A venit si eliminarea, apoi s-a jucat pe contre. S-au creat multe spatii, iar Steaua te taxeaza. O victorie meritata a echipei Steaua”, a mai spus Talnar.

Tehnicianul formatiei de sub Tampa anticipeaza un meci dificil dupa ce a pierdut trei jucatori de baza si spune ca nu va avea niciun fundas central contra “cainilor”.

“Am pierdut trei jucatori pentru meciul cu Dinamo si vom avea mari probleme. Am ramas fara niciun fundas central. Pentru noi meciul cu Dinamo conteaza. Eu spun ca avem sanse chiar reale de a ne salva de la retrogradare, insa vom avea mari probleme fara cei trei jucatori care lipsesc cu Dinamo”, a mai spus Talnar.

Steaua s-a impus in fata celor de la FC Brasov, cu 3-0.



Cornel Talnar admite ca a venit la ciupeala in Ghencea