Liga 1

Continua revirimentul Voluntariului cu Bergodi la timona

Sursă foto: https://www.facebook.com/VoluntariFC/

FC Voluntari a incheiat etapa a 2-a din playout cu victorie pe teren propriu, scor 2-1 (1-0), in fata celor de la FC Botosani.

Un succes in urma caruia echipa preluata din iarna de Cristiano Bergodi paraseste pentru prima data zona retrogradarii si trece deasupra liniei rosii in clasamentul din playout.

Laidounni a deschis scorul pentru ilfoveni in minutul 31, insa avantajul gazdelor a fost anulat dupa pauza de reusita lui Fulop. Un sut din interiorul careului in minutul 64 fara sperante pentru Vatca.

Aceasta dupa ce la 1-0, cu zece minute mai devreme, Tudorie a ratat singur cu portarul din pozitie favorabila.

Botosaniul putea trece in avantaj din minutul 74, cand Patache a centrat din dreapta si Roman a reluat cu capul spre poarta din sase metri. Interventia decisiva a lui Vatca a pastrat tabela la 1-1.

Pap, portarul oaspetilor, a avut apoi doua interventii fabuloase la capul lui Tudorie din minutul 81 si la sutul lui Ion Gheorghe de peste patru minute.

In cele din urma Voluntariul a dat lovitura cu doua minute inaintea finalului prin Tudorie, jucator care a marcat din pasa lui Ion Gheorghe.

Cu 17 puncte in clasament, FC Voluntari trimite Hermannstadt pe loc de baraj, distantandu-se la cinci puncte de primul loc direct retrogradabil.

Botosani ramane la cota 19 puncte si este la doar doua puncte de pozitia de baraj intrand in aceasta hora a retrogradarii, dupa ce in ultima etapa din sezonul regular a fost la un punct distanta de intrarea in playoff.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Vâtcă - Ricardinho, Hodorogea, Armaş, A. Vlad – Căpăţână (Deac ’82), Signorelli (Răuţă ’65) - I. Gheorghe, Laidouni, Gadze (Balaur ‘90+3) – Tudorie.

FC Botoşani: Pap - Patache, Miron, Burcă, Soiledis – Rodriguez (Roman ’62), Karaboue, Fabbrini (Papa ’90) - Golofca, L. Fulop, Ongenda (Buş ’82).

Cartonaşe galbene: Signorelli ’13, Armas ’57, Hodorogea ’71, Capatana ’79, Tudorie ‘90+3 / Burca’67, Miron ’72, Golofca ’77, Karaboue ‘90+3.

Arbitru: Iulian Călin.



Continua revirimentul Voluntariului cu Bergodi la timona