Liga 1

Concordia si Hermannstadt termina la egalitate, scor 2-2

Sursă foto: https://www.facebook.com/pg/hermannstadt.fc/

Echipele Concordia Chiajna si Hermannstadt au remizat, scor 2-2, intr-un meci disputat, luni, in etapa secunda din playout.

O partida care a debutat fulminant, cu patru goluri marcate in mai putin de un sfert de ora, ceea ce reprezinta o raritate pentru Liga 1 Betano.

Hermannstadt a condus cu 2-0 dupa reusitele lui Tsoumou din minutul 4 si respectiv Jazvic din minutul 12.

Concordia a reactionat imediat si a redus din diferenta prin Gorobsov (min.16), pentru ca Bawab sa aduca egalarea doua minute mai tarziu.

Jocul a intrat apoi intr-o faza de prudenta din partea ambelor echipe dupa iuresul de inceput, iar pana la ocazia lui Bawab din minutul 78, cand acesta a incercat o foarfeca din centrul careului, nu a mai fost nicio faza notabila.

Un egal care nu avantajeaza pana la urma pe niciuna dintre cele doua formatii, dar un punct obtinut este mai bun decat nimic in aceasta faza de inceput a playout-ului.

Caseta tehnica

Concordia Chiajna: Rîmniceanu - Meira, Marc, Cadamuro – Grădinaru (Bărboianu ’46), Ropotan (Albu ’70), Gorobsov, Fota - Bawab, Mousa, Alexe (Iloki ’85). Antrenor: Adrian Falub;

Hermnnstadt: Niga - Serediuc, I. Stoica, Mijuskovic, Pîrvulescu, Tătar – Petrescu (Popovici ’89), Măţel, Offenbacher (Dumitriu ’65) - Tsoumou, Jazvic (Blănaru ’79). Antrenor: Vasile Miriuţă;

Cartonaşe galbene: Cadamuro ’24, Alexe ’51, Ropotan ’54 / Pîrvulescu ’30, Offenbacher ’50, Stoica ‘57;

Arbitru: Robert Dumitru.



Concordia si Hermannstadt termina la egalitate, scor 2-2