Liga 1

Concordia si Botosani deschid etapa a 8-a din playout cu o remiza

Sursă foto: https://www.facebook.com/csconcordiachiajna

Echipele Concordia Chiajna si FC Botosani au terminat la egalitate, scor 2-2 (1-0), vineri seara, in deschiderea etapei a 8-a din playout, in Liga 1 Betano.

Gazdele au condus in doua randuri, dar de fiecare data Botosaniul a gasit puterea de a reveni pe tabela.

Moussa a deschis scorul pentru ilfoveni in minutul 9 cu o reluare din fata portii la mingea trimisa de Ivanovici si care fusese respinsa de portar in transversarala.

Acelasi Moussa a irosit o mare ocazie in minutul 29, pentru ca imediat dupa Golofca sa se intreaca in ratari la cealalta poarta, nereusind sa finalizeze singur cu portarul.

Botosaniul a egalat dupa pauza, minutul 64, printr-un autogol al lui Meira. Cinci minute mai tarziu grecul Koutroumpis isi trecea in cont primul sau gol la Concordia Chiajna.

Doar doua minute s-au bucurat ilfovenii de avantaj, Roman restabilind egalitatea cu latul din centrarea lui Miron.

Un 2-2 care o lasa pe Concordia Chiajna ultima in clasament. Botosani ramane pe trei in playout.

Caseta tehnica

Concordia Chiajna: Rîmniceanu – Bărboianu, J. Meira, Cadamuro – P. Ivanovici, Ropotan, Koutroumpis (Albu ‘75(, A. Radu (Stanica ’73) – Bawab (Grădinaru ’62), M. Cristescu, Moussa. Antrenor: Adrian Falub

FC Botoşani: Pap – Piţian, Miron, Burcă – Patache, J. Rodriguez, Papa, Karaboue (Roman ’59) – Golofca (Ongenda ’72), L. Fulop (Oaidă ’84), Fabbrini. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cartonaşe galbene: Meira ’23, Ropotan ’27 / Piţian ‘61

Arbitru: Ovidiu Haţegan.



Concordia si Botosani deschid etapa a 8-a din playout cu o remiza