Liga 1

Concordia produce surpriza si invinge FCSB in deplasare

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Pentru prima data in istoria confruntarilor directe Concordia Chiajna s-a impus intr-un meci disputat pe terenul FCSB, in campionat.

Echipa ilfoveana a castigat, cu 1-0, duminica seara, meciul disputat de FCSB in exil la Voluntari.

Paul Batin, un jucator venit de pe banca, a marcat unicul gol al meciului in minutul 60, dupa ce a scapat in careu invingandu-l pe Balgradean cu un sut pe jos.

La 0-0, in minutul 53, FCSB a ratat cea mai mare ocazie prin Filip, jucator care a reluat cu capul in bara dupa o centrare de la coltul terenului.

In finalul meciului Balgradean a limitat proportiile scorului si s-a opus la sutul lui Deaconu din unghi, iar Teixeira nu a prins cadrul portii cu o reluare din afara careului dupa o faza prelungita de atac.

Concordia Chiajna obtine prima victorie pe terenul celor de la FCSB dupa sapte meciuri in care a pierdut de sase ori si s-a inregistrat o singura remiza.

Caseta tehnica

FCSB: Bălgrădean – Benzar (Rusescu ‘72, Planic, Filip, Morais - Nedelcu, Teixeira – Man (Roman ’80), Moruţan, Tănase (Coman ’84) – Gnohere.

Concordia Chiajna: Greab - G. Matei, Leca, Marc, Bărboianu - Gorobsov, Bucşa - R. Deaconu (Panait ’87), P. Ivanovici (Cristescu ’82), R. Grădinaru – Guessan (Batin ’57).

Cartonaşe galbene: Rusescu ’86, Teixeira ’87 / Grădinaru ’52, Gorobsov ’67, Deaconu ’73, Ivanovici ’77, Cristescu ‘90+2, Greab '90+4

Arbitru: Alexandru Tudor.



Concordia produce surpriza si invinge FCSB in deplasare