Liga 1

Concordia intoarce scorul cu Juventus si obtine trei puncte mari

Victorie cu 2-1 (0-1) pentru Concordia Chiajna in meciul cu Juventus Bucuresti programat, duminica, in etapa a 5-a din playout.

Echipa din cartierul bucurestean Colentina a deschis scorul in prima repriza prin Florin Stefan, jucator care a profitat de o eroare a lui Patache in marginea propriului careu si care l-a invins pe Calancea cu un sut din unghi.

Ilfovenii au revenit in partea secunda si au marcat de doua ori. Mai intai prin Prepelita care a restabilit egalitatea in urma unei faze fixe de la coltul terenului si apoi prin Pena, jucator aflat la prima reusita in acest sezon.

De remarcat ca ambele goluri ale Concordiei au fost precedate de ocazii in care portarul oaspetilor Draghia a reusit parade spectaculoase, dar pe mingea a doua nu a mai avut nicio replica.

Concordia acumuleaza 19 puncte si o egaleaza in clasament pe Sepsi Sf.Gheorghe, in timp ce Juventus ramane ultima, cu 13 puncte, ratand inca o sansa de a misca in ierarhie.

Caseta tehnica

Concordia: Caparco - Patache, Albu, Marc, Fota (R. Deaconu '85) - Babici, Prepeliţă - Bawab, M. Cristescu, Bumba (Nivaldo '46) - Batin (Pena '46). Antrenor Ion Moldovan.

Juventus: Drăghia - Kardes, Wallace, Leca, F. Ştefan - Băjenaru, G. Simion, V. Gheorghe (Ciobanu '79) - Drăghici (Ciolacu '70), Elek, Rabei (Nicoară '62). Antrenor: Marius Baciu.

Cartonaşe galbene: Bawab '32, Cristescu '52, Patache '72 / Leca '73, Wallace '84.

Arbitru: Cătălin Popa.



Concordia intoarce scorul cu Juventus si obtine trei puncte mari