Liga 1

Sezonul regulat s-a incheiat oficial!

Dupa o amanare de 24 de ore, meciul Concordia Chiajna – FC Voluntari s-a disputat, marti, in conditii de iarna si a fost castigat de gazde, cu 3-1. Cu aceasta ocazie, sezonul regulat din Liga 1 Betano este incheiat, iar faza de playoff si playout poate incepe.

Prima ocazie a meciului a apartinut gazdelor, in minutul 27, la reluarea lui Prepelita pe spate.

Doua minute mai tarziu Achim a trimis cu capul in bara, dupa care la un minut distanta Caparco a blocat mingea lui Deac.

Cu patru minute inaintea pauzei Concordia a deschis scorul dupa o faza fixa de la coltul terenului. Bumba a centrat si mingea deviata de portarul Balauru a intrat in poarta.

Batin a majorat avantajul gazdelor in partea secunda, minutul 69, dintr-o lovitura de la 11 metri dictata de centralul Marius Avram la hentul lui Deac.

Dupa numai un minut Gradinaru a majorat avantajul gazdelor cu un lob peste portar dupa recuperarea rapida a balonului repus de la centru de oaspeti.

Achim a redus din diferenta cu zece minute inaintea finalului cu o reluare din fata portii.

In urma acestui succes Concordia egaleaza Voluntariul la puncte si trece in fata acestora la golaveraj.

Caseta tehnica

Concordia Chiajna: Caparco - Patache, Albu, A. Marc, Bărboianu - Prepeliţă - Grădinaru, M. Cristescu (Babici '88), R. Deaconu - Bumba (Bud '77), Batin (Bawab '90+3).  Antrenor: Ion Moldovan

FC Voluntari: Balauru - Pleaşcă, C. Achim, Horj, Bucurică - C. Lazăr (Voicu '82), Răuţă (Marinescu '58)- G. Deac, Ivanovici (Cazan '70), D. Benzar - A. Bălan. Antrenor: Claudiu Niculescu

Cartonaşe galbene: Prepeliţă '37 / Răuţă '50, Deac '68, Cazan '82

Cartonaşe roşii: Prepeliţă '86/Horj '66

Meciul a fost arbitrat de Marius Avram.



Sezonul regulat s-a incheiat oficial!