Concordia Chiajna

Sumudica a vrut sa opreasca meciul Chiajna - Steaua

Marius Sumudica a comentat la finalul intalnirii cu Steaua din etapa a 14-a a Ligii 1 ca un rezultat de egalitate ar fi fost mai potrivit la ultimul fluier al centralului Sebastian Coltescu.

“Am jucat bine de la egal la egal cu cea mai buna echipa din tara, campioana en-titre. I-am prins si un pic obositi dupa jocul pe care l-au avut in Portugalia. Consider ca rezultatul este nedrept, dupa ce in prima repriza am avut trei ocazii. Un rezultat de egalitate era mai echitabil. Tin sa-mi felicit jucatorii”, a declarat Sumudica la Look Tv.

Antrenorul celor de la Concordia Chiajna a vrut sa scoata echipa de pe teren in prima repriza din cauza scandarilor ostile venite din partea galeriei steliste.

“Am vrut sa scot echipa de pe teren pentru ca nu mi se pare ok sa-mi scandeze ca sunt tigan. Inteleg ca ma injura pe unde ma duc, dar nici chiar sa faca scandari rasiste”, a spus Sumudica.

Steaua s-a impus la Chiajna prin golul marcat cu capul de la Cristi Tanase in minutul 43 din centrarea lui Papp.

Sumudica a mai spus si ca traverseaza o perioada mai grea, ceea ce il face instabil psihic: "Traversez o perioada mai grea din punct de vedere psihic, din motive personale. Daca ma uitati peste imaginile de acum un an o sa vedeti ca acum am mult mai mult par alb in cap."



Sumudica a vrut sa opreasca meciul Chiajna - Steaua