Concordia Chiajna

Portarul Chiajnei, batut cu bestialitate. Ilie Stan l-a dat afara

Sergei Lepmets, portarul echipei Concordia Chiajna, a fost batut cu bestialitate într-un club din Bucuresti. Nu a fost singura veste proasta pentru estonian: imediat ce s-a aflat, clubul i-a reziliat contractul deoarece Ilie Stan sustine ca nu tolereaza actele de indisciplina, indiferent cine este cel care le provoaca.

Lepmets avea motive sa fie suparat: Pentru prima data în acest sezon el a fost rezerva dupa ce în ultimele doua meciuri încasase opt goluri
Tocmai pierduse echipa

Portarul în vârsta de 25 de ani a iesit într-un club din Centrul Capitalei alaturi de colegii sai de la Chiajna, Purece, Belu si Wellington, dar escapada lor s-a încheiat prost.
 
Dupa ce au consumat cantitati uriase de alcool, cei trei jucatori au abordat mai multe fete din club. Atât de insistent, încât una dintre ele a cerut ajutorul bodyguarzilor.
 
Lepmets nu a tolerat însa modul în care un bodyguard i s-a adresat si a sarit la bataie. Un pas gresit pentru portarul estonian, care a fost batut crunt si a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.
 
Dupa ce cei de la Chiajna au aflat acest lucru, Lepmets a mai primit o veste proasta, fiind dat afara de la echipa.



Portarul Chiajnei, batut cu bestialitate. Ilie Stan l-a dat afara