Concordia Chiajna

Petre Marin: "Fotbalul te pedepseste!"

Ilie Stan si-a bagat elevii in sedinTa imediat dupa meci, fiind suparat ca echipa sa nu a reusit sa castige desi a avut un om in plus in faTa Severinului inca din prima repriza. ExplicaTiile pentru acest rezultat le-a dat Petre Marin, directorul sportiv al Concordiei.

Atata timp cat ai ocazii si le ratezi, fotbalul te pedepseste. StiTi cum e, ocaziile se razbuna. Am pierdut doua puncte preTioase pe propriul teren. Eram constienTi ca vom avea o partida grea, cu o echipa convinsa sa-si vanda scump pielea. Asta este, trebuie sa fim relaisti, am facut greseli si fotbalul ne-a pedepsit. Consider ca am facut o partida buna, dar din pacate am pierdut doua puncte", a declarat la finalul meciului directorul sportiv al Concordiei.

Petre Marin a vorbit si despre performanTa Stelei de a elimina din Europa League pe Ajax Amsterdam, amintindu-si cu drag de vremurile cand reusea astfel de performanTe in tricoul ros-albastrilor.

"S-a demonstrat ca Steaua ramane cea mai buna echipa din Romania si face in continuare reclama buna in Europa. Steraua a demonstrat ca este o echipa puternica, un grup foarte bun, atunci cand lipsesc anumiTi jucatori sunt alTii care sa le acopere postul. Sper si cred ca poate face un meci bun si cu Chelsea", a mai spus Petre Marin, fostul jucator al Stelei.

Antrenorul Chiajnei, Ilie Stan, a fost foarte suparat dupa meci. Tehnicianul a fost mahnit ca unii jucatori nu i-au respectat indicaTiile, dar si ca au tratat cu prea multa lejeritate partida.

"N-am stiut sa profitam de avantajul de la 1-0, am ratat multe ocazii. Ma deranjeaza atitudinea unor jucatori care nu fac ce le spun eu tot timpul. Le-am dat exemplul celor de la Steaua in meciul cu Ajax. ATi vazut ce inseamna sa intri cu incredere in joc si sa castigi. Am pierdut doua puncte si este pacat de munca noastra", a declarat Ilie Stan.



Petre Marin: "Fotbalul te pedepseste!"