Concordia Chiajna

Patru transferuri dintr-o lovitura la Concordia Chiajna

Sursă foto: facebook.com/csconcordiachiajna

Salvata in extremis de la retrogradare in ultima etapa a sezonului, Concordia Chiajna a efectuat, vineri, primele transferuri din pauza competitionala.

Jucatorii Romario Kortzorg, Zeba Josip, Vasile Gheorghe şi Alessandro Caparco au semnat cu echipa ilfoveana antrenata de Dan Alexa.

Gheorghe si Caparco au venit liberi de contract dupa despartirea de CSM Poli Iasi.

"Concordia se întărește cu patru fotbaliști chiar înainte de plecarea către Serbia, acolo unde ”Vulturii” vor efectua un stagiu de pregătire în perioada 25 iunie-5 iulie 2017", anunta pagina de Facebook a ilfovenilor.

Sub comanda lui Dan Alexa va evolua Romario Kortzorg, 27 de ani. Mijlocașul de bandă a mai evoluat în campionatul nostru pentru ASA Tg. Mureș, Dinamo sau Astra Giurgiu.

În linia defensivă a Concordiei va evolua și jucătorul croat Zeba Josip, 27 de ani, care a jucat ultima data pentru formația Segesta Sisak din Croația.

”Cred că am făcut o alegere bună când am ales Concordia Chiajna, o echipă stabilă din punct de vedere financiar dar și cu o bază de pregătire excelentă. Sperăm că vom face treabă bună aici în sezonul următor”, a declarat portarul italian Caparco.Patru transferuri dintr-o lovitura la Concordia Chiajna