Concordia Chiajna

Nervi intinsi pentru Ilie Stan: "E o problema de valoare"

Ilie Stan  fost extrem de nervos pe elevii sai la finalul partidei de pe Cluj Arena, dupa ce echipa sa a ratat un penalty prin Ispir in ultimele minute, desi U Cluj avea un jucator de camp in poarta.

NemulTumirea antrenorului Concordiei Chiajna se leaga in principal de lejeritatea cu care Ispir a executat penalty-ul in minutul 88.

"Uneori am jucat bine si am pierdut, dar astazi nu a fost asa. Dumnezeu iTi da, dar nu-Ti baga in buzunar. Nu am reusit sa fructificam cele doua ocazii avute. Ei au avut un jucator de camp in poarta si noi am ratat, iar asta spune totul. Cand ai poarta mare in fata, tu vrei sa dai tehnic? Trebuia sa traga tare, sa intre mingea in poarta cu tot cu Muzac" a spus nervos Ilie Stan la finalul intalnirii.

Intrebat daca se teme ca o sa fie demis, Ilie Stan a replicat nervos: "Daca o sa fiu demis plec si asta este. Eu am incercat sa fac ceva, dar nu se poate. Jucatorii nu inTeleg ca au o sansa fantastica sa joace in Liga 1, asta este. E o problema de calitate si de valoare."

Tehnicianul ilfovenilor spera ca fotbalistii Concordiei sa castige mai multa experienTa si valoare, cu care sa reziste in acest sezon in primul esalon: "Nu e un rezultat echitabil. E o problema de valoare, nu de atitudine. Daca ne ajuta Dumnezeu anul asta sa ramanem in Liga I, la anul ne vom descurca mult mai bine pentru ca vom avea mai multa experienta", a spus Ilie Stan la DigiSport.



Nervi intinsi pentru Ilie Stan: "E o problema de valoare"