Concordia Chiajna

Ilie Stan este disperat dupa esecul cu Dinamo: "Nu mai rezist!"

Antrenorul Concordiei Chiajna, Ilie Stan, a fost extrem de dezamagit de atitudinea elevilor sai din teren, in meciul pierdut in deplasare cu Dinamo. Tehnicianul Concordiei il considera pe Sorin Paraschiv responsabil pentru rezultatul prost, dupa ce jucatorul a fost eliminat pe final de meci.

Gestul imprudent comis de Sorin Paraschiv in minutul 84 i-a costat scump pe ilfoveni in Stefan cel Mare. Jucatorul a intrat cu cotul intr-un duel aerian cu Munteanu si a primit direct cartonasul rosu.

Ramasa in inferioritate numerica pentru ultimele minute, Concordia a incasat rapid doua goluri, unul in minutul 86 de la Axente si unul in prelungiri de la Matei.

[[highlight(CitiTi si)(Dinamo bate Concordia si ramane cu procentaj maxim in 2013)]]

"Jocul mergea spre un 0-0. Luam un punct cu Dinamo si nu era nicio problema. Va spun sincer, ce sens avea sa mearga Paraschiv cu cotul acolo, la centrul terenului. E inadmisibil. Acolo s-a pierdut jocul. Nu mai rezist, va spun sincer. Eu speram ca in urma acestui meci sa iesim din aceasta perioada grea. Lui Paraschiv i-am spus exact ce avea de facut si de ce l-am adus la aceasta echipa.", a spus Ilie Stan, extrem de nervos, la Dolce Sport.



Ilie Stan este disperat dupa esecul cu Dinamo: "Nu mai rezist!"