Concordia Chiajna

Ilie Stan a dezvaluit secretul Concordiei Chiajna

Concordia Chiajna a incheiat anul 2012 pe locul zece in campionat fara griji atat pe plan sportiv cat si material. Echipa ilfoveana nu are problemele intampinate de marile echipe bucurestene Rapid si Dinamo, iar Ilie Stan a dezvaluit care este cheia succesului.

"EvoluTia jucatorilor mei a fost atat de buna pentru ca sunt platiTi la zi. Am mers pe principiul salarii mici si prime date la timp. Sunt jucatori tineri, care trebuie motivaTi. Salariul mediu este de 2000-2500 de euro pe luna. Mai avem jucatori care trec de 3000, dar cel mai dureros este ca se platesc multe dari la stat", a declarat Stan la Digi Sport.

Tehnicianul Concordiei a mai spus ca echipa isi permite sa efectueze doua cantonamente in aceasta iarna, unul la Poiana Brasov si un altul peste hotare.

"Cat am stat la Steaua n-am avut condiTiile de la Chiajna. M-am pregatit pe la Mogosoaia, prin alte locuri. Incepand de la materiale sportive, odihna si alimentaTie stam extraordinar de bine", a mai spus Stan.

Antrenorul Concordiei a mai spus ca fotbalul romanesc poate profita de criza economica: "Asa pot fi promovaTi mai mulTi jucatori romani tineri, care sa ajute in viitor si echipa naTionala".



Ilie Stan a dezvaluit secretul Concordiei Chiajna