Concordia Chiajna

Concordia nu vrea sa joace barajul pe Dinamo

Oficialii echipei Concordia Chiajna nu sunt de acord cu stadionul ales de Federatia Romana de Fotbal pentru disputarea barajului de mentinere in Liga 1 cu Rapid si solicita schimbarea locului.

"As vrea sa avem o explicatie clara din partea FRF si sa ni se spuna care este rationamentul pentru care un meci cu o miza de peste 1 milion de euro nu se joaca pe cel mai bun stadion al tarii in momentul de fata si sintem impinsi sa jucam pe o arena care nu mai are nici o legatura cu standardele actuale, un stadion cu un gazon prost, incomparabil cu cel al arenei din Ploiesti, un stadion pe care, dupa cum vedem, nici propria echipa si nici suporterii ei, nu-l mai agreeaza. De ce nu ni se permite sa jucam in conditii optime acest meci capital? Ii e frica cuiva ca echipa noastra va avea 10 mii de suporteri ploiesteni? Nu sintem de acord sa jucam acest meci pe Dinamo! Asteptam ca FRF sa revina asupra deciziei", a declarat Ionut Chirila, antrenorul formatiei Concordia Chiajna, pentru site-ul oficial al clubului.

FRF a decis in ultima sedinta a Comitetului Executiv al FRF ca echipele Rapid si Concordia Chiajna sa dispute un baraj de mentinere in Liga 1, sambata 13 iulie de la ora 21:00.

Initial fusese anuntat Ploiestiul ca gazda pentru ineditul meci, dar ulterior Mircea Sandu a anuntat ca stadionul Dinamo va gazdui partida.

Suporterii echipei Rapid au anuntat ca nu sunt de acord cu acest meci, care in opinia lor reprezinta "o mare pata neagra" pe istoria de 90 de ani a clubului giulestean.

La randul sau, Marian Rada, antrenorul formatiei Rapid, a declarat ca niciuna dintre cele doua echipe nu merita sa evolueze in Liga 1.



Concordia nu vrea sa joace barajul pe Dinamo