Liga 1

Concordia Chiajna revine spectaculos si castiga cu Botosani

La pauza echipa ilfoveana era matematic retrogradata in Liga 2 la scorul de 1-0 in favoarea celor de la FC Botosani, insa doua goluri rapide marcate in partea secunda au intors balanta in favoarea Concordiei Chiajna. Clasamentul din playout actualizat.

Dupa un inceput bun al gazdelor si o sansa uriasa de gol ratata de Herea in minutul 11, cand acesta n-a prins poarta la devierea lui Pena cu capul, Botosaniul a pus treptat stapanire pe joc si a inghesuit-o pe Chiajna in propria jumatate.

Hergheligiu l-a testat pe Balgradean cu un sut in minutul 17 si tot el avea sa trimita in transversala opt minute mai tarziu dupa o faza creata de Morutan.

Concordia a ratat deschiderea scorului cu sapte minute inaintea pauzei prin acelasi Herea, care n-a prins poarta dintr-o pozitie ideala in centrul careului.

Cu un minut pana la pauza oaspetii deschideau scorul prin Hergheligiu dintr-o lovitura de la 11 metri la o un fault comis de Koenders asupra lui Morutan in suprafata de pedeapsa.

Dan Alexa a mutat inspirat cu Cristescu in locul lui Serediuc la pauza si cu Munteanu in locul accidentatului Herea la trei minute dupa reluare.

Cei doi au produs faza golului egalizator in minutul 57. Munteanu a sutat in bara, mingea i-a revenit lui Cristescu si acesta a trimis-o in poarta pentru 1-1.

Munteanu marca pentru 2-1 in minutul 61 cu un sut din cadere si Chiajna trecea spectaculos la conducere.

Pana la final gazdele au mai avut un gol anulat pentru offside in minutul 74.



Concordia Chiajna revine spectaculos si castiga cu Botosani