Liga 1

Concordia Chiajna provoaca adevarata furtuna in Stefan cel Mare

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

In restanta din etapa a 11-a, Concordia Chiajna s-a impus surprinzator in Stefan cel Mare in fata lui Dinamo, cu 3-2, dupa ce gazdele au condus in doua randuri. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

Folosit in premiera in noul mandat al lui Vasile Miriuta, brazilianul Rivaldinho a deschis scorul in minutul 12 cu un sut pe jos profitand de lejeritatea marcajului ilfovenilor.

Concordia a egalat prima data in minutul 30 prin Batin, jucator care a receptionat o pasa lunga si a finalizat cu sut la coltul lung.

Repriza s-a incheiat cu o interventie decisiva a lui Balgradean, care a scos in corner o minge directionata spre vinclu.

La trei minute dupa pauza Dinamo a revenit in avantaj prin reusita lui Anton cu capul la coltul scurt.

Concordia a egalat a doua oara, in minutul 65, printr-o reusita spectaculoasa a lui Bumba, tocmai unul dintre jucatorii la care Dinamo a renuntat in vara ca la o masea cariata.

Batin a marcat golul victoriei celor de la Chiajna in minutul 83 cu o reluare din fata portii dupa devierea lui Manasse in urma unui corner obtinut de acesta din urma.

Dinamo a ratat sansa egalarii patru minute mai tarziu la sutul lui Anton care a sters bara.

Caseta tehnica

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip – Mahlangu, P. Anton – Hanca (Oliva '76), Rivaldinho, Salomao – Nemec. Antrenor: Vasile Miriuţă

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Albu, A. Marc, Manasse, Fota – Bucşa, Deaconu (Cristescu '60) – Grădinaru, Bawab (Babic '84), Bumba (Pena '76) – Batin. Antrenor: Ion Moldovan

Cartonaşe galbene: Nedelcearu '21, Anton '53, Hanca '67, Romera '81 / Albu '20, Deaconu '37, Marc '42, Bălgrădean '90+1

Arbitru: Cătălin Popa.



Concordia Chiajna provoaca adevarata furtuna in Stefan cel Mare