Liga 1

Concordia Chiajna adanceste criza de la Dinamo dupa 2-1 in etapa a 23-a

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Din noiembrie de la succesul cu Steaua echipa Concordia Chiajna nu mai castigase un meci in Liga 1. S-a intamplat luni seara ca formatia ilfoveana sa produca o noua surpriza si sa invinga pe Dinamo, cu 2-1, la capatul unui meci prelungit cu aproape zece minute!

Dan Alexa s-a dovedit extrem de inspirat cand l-a schimbat in minutul 26 pe Bejan cu Raul Costin. O mutare fortata de galbenul pe care Bejan il primise in minutul 4, dupa care acesta mai facuse un fault dur de cartonas in minutul 12.

Pentru a nu risca o eliminare Alexa l-a trimis in teren pe Costin si tocmai acesta a deschis scorul pentru Concordia Chiajna in minutul 31 cu un sut din interiorul careului in urma unui corner de pe dreapta.

Dinamo a replicat dupa sapte minute prin Hanca al carui sut a fost scos in lateral de Balgradean. Prins pe picior gresit atacantul Nemec n-a reusit sa reia spre poarta.

Ilfovenii puteau intra in avantaj de doua goluri la pauza daca Penedo nu s-ar fi opus in minutul 44 la sutul lui Serediuc din interiorul careului.

Ioan Andone a schimbat sistemul la pauza si a revenit la formula cu patru aparatori, dupa ce incepuse curajos cu 3-4-1-2. Oliva a intra in locul lui Cecarrelli si argentinianul a creat faza de 1-1 dupa un balon castigat in duel cu Dobrosavlevici.

Oliva l-a lasat singur cu portarul pe Nemec si internationalul slovac a indeplinit o simpla formalitate ajungand la cota sase reusite in acest sezon.

Concordia Chiajna a revenit la conducere in minutul 81 dupa o faza fixa. Barboianu a centrat intr-un careu supraglomerat, Penedo a respins pana la Cristescu si acesta a inscris impotriva fostei sale echipe.

Dinamo s-a aruncat in atac si a beneficiat de aproape zece minute de prelungire, insa singurele ocazii au fost irosite de debutantul Bawab. Acesta nu a prins poarta cu lovituri de cap din interiorul careului.



Concordia Chiajna adanceste criza de la Dinamo dupa 2-1 in etapa a 23-a