Liga 1

Concordia castiga la Craiova si urca pe loc de playoff

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

In ultima partida a etapei a 5-a din Liga 1 Betano Concordia Chiajna a invins-o pe U Craiova chiar in Banie, cu 1-0 (0-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat de Gorobsov cu un sut spectaculos din afara careului cand mai ramasesera noua minute pana la finalul partidei.

Un meci marcat de eliminarea lui Donkor de la gazde in minutul 19 pentru o intrare cu talpa sus la nivelul genunchiului asupra lui Marc.

Asa am trait U Craiova - Concordia Chiajna 0-1

Craiova a acoperit bine terenului in inferioritate numerica si a ratat mai multe ocazii de gol la 0-0.

Prima dintre acestea a fost ratata in minutul 26 de Burlacu, a carui reluare cu capul a fost scoasa de Panait de pe linia portii.

In minutul 39 Concordia a ratat cea mai mare ocazie prin Ghislain. Lovitura de cap a acestuia a fost respinsa acrobatic de portarul italian Pigliacelli.

Craiova a continuat sa caute golul si in partea secunda, cea mai mare ocazie fiind ratata de Cicaldau. Excelent pus in pozitie de finalizare de o pasa la intalnire oferita de Mitrita, decarul Craiovei l-a luat la tinta pe Caparco la o faza unu contra unu.

Mare ocazie si pentru Concordia in minutul 69 prin Batin scapat singur cu portarului. Gazonul prost de pe “Oblemenco” a jucat in favoarea oltenilor.

Intrat pe teren de putine minute, tanarul Baicu a ratat in minutul 73 devierea decisiva la un sut in forta trimis spre poarta de Bancu.

Golul lui Gorobsov a venit dupa o lovitura de la coltul terenului. Apararea Craiovei a respins in afara careului, Gorobsov a preluat pe piept si a trimis imparabil langa bara.

Un rezultat care lasa Craiova fara victorie pe teren propriu in aceasta editie de campionat (0-0 cu Poli Iasi si 2-2 cu Botosani fiind celelalte meciuri jucate de olteni acasa).

Printr-o victorie Craiova ar fi ajuns pe podiumul Ligii 1 Betano, insa in aceste conditii ramane in subsolul clasamentului pe locul 12.

Sapte echipe au acelasi numar de puncte (7) dupa cinci etape.

Caseta tehnica

Craiova: Pigliacelli - Isaac Donkor, Florin Gardoş (Kelici '72), Tiago Ferreira - Ivan Martic, Alex Mateiu (Jovan Markovici '82), Matteo Fedele, Nicuşor Bancu - Andrei Burlacu (Raoul Baicu '60), Alexandru Cicâldău, Alexandru Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia;

Concordia Chiajna: Caparco - Matei, Albu, Marc, Lucian Panait - Prepeliţă, Gorobsov (Bărboianu '90+2), Nivaldo (Ivanovici '46) - Grădinaru, Batin, Guessan (Bawab '60). Antrenor: Ionuţ Badea;

Cartonaşe galbene: Mitriţă '23, Mateiu '53, Bancu '60 / Guessan '21, Grădinaru '33, Batin '35, Matei '67, Gorobsov '81;

Cartonaş roşu: Donkor '18;

Arbitru: Ionuţ Coza.



Concordia castiga la Craiova si urca pe loc de playoff