Liga 1

Botosani - Concordia, un meci “cuminte” terminat cu victoria oaspetilor in inferioritate numerica

Sursă foto: facebook.com/csconcordiachiajna

Una dintre cele mai slabe si jenante partide ale sezonului actual de Liga 1 s-a disputat, miercuri seara, la Botosani, unde echipa locala fara grija retrogradarii a facut act de prezenta pe teren impotriva Concordiei Chiajna.

Cele trei puncte au luat drumul Chiajnei in urma reusitei lui Paul Batin din minutul 18. Un gol marcat de langa bara a doua din centrarea unui Marc care si-a descoperit veleitatile de fin dribleur in fata lui Roman.

Un gol marcat in inferioritate numerica de Concordia la doua minute dupa ce Bawab fusese eliminat cu rosu direct in urma unei intrari din spate asupra lui Burca.

Ce a urmat poate fi trecut in registrul comediei fotbalistice, cu o echipa a Botosaniului care nu s-a chinuit prea mult sa-l deranjeze pe italianul Caparco, aparatorul buturilor oaspetilor.

In superioritate numerica Botosaniul s-a rezumat la un joc de antrenament, cu pase la firul ierbii de-a latul terenului, centrari haotice la intamplare si suturi de la distanta care de la un moment incolo au starnit rumoare in tribune.

Pe final putinii spectatori de la Botosani, lamuriti de cele intamplate pe teren, au scandat “ne-ati mintit” si “demisia, demisia”.

O infrangere pentru care gazdele n-au transpirat si trei puncte in clasament care pentru Concordia inseamna o gura importanta de oxigen in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Cobrea - Plămadă,  Burcă,  Miron (Unguruşan '43)- Muşat, Roman, Achim, Moruţan -.Golofca (Axente '65), Golubovic, Rodriguez (Chitoşcă '77). Antrenor: Costel Enache

Concordia Chiajna: Caparco - Bărboianu, Albu, Marc, Fota - Bucşă, Prepeliţă (Pena '84)- Bawab, Cristescu, Grădinaru (Bumba '89), Batin (Nivaldo '53). Antrenor: Ionuţ Badea

Cartonaşe galbene: Miron '23, Rodriguez '69, Achim '82 / Prepeliţă '45+2, Caparco '90+2

Cartonaş roşu: Bawab '16

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs.



Botosani - Concordia, un meci “cuminte” terminat cu victoria oaspetilor in inferioritate numerica