Liga 1

Comisia de Disciplina a respins plangerea clubului Dinamo impotriva FCSB. ”Cainii” ameninta cu proces la TAS

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Contestatia celor de la Dinamo impotriva FCSB pentru folosirea portarului Andrei Vlad in mansa tur a semifinalei Cupei Romaniei nu a avut sorti de izbanda la Comisia de Disciplina a FRF.

"În temeiul art. 83.10.1 din RD al FRF coroborat cu art. 25 din ROAF rap. la art. 3 C.pr. civ. admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a Secretarului General al FRF invocată din oficiu. Respinge sesizarea Secretarului General al FRF, ca fiind formulată de o persoană fără calitate procesuală activă", se arată în motivarea Comisiei de Disciplină.

FCSB l-a folosit pe Vlad, portar care primise cate un cartonas galben in optimi si sferturi.

Confuzia s-a creat prin interpretarea regulamentelor. Potrivit Regulamentului Disciplinar cartonasele galbene sunt anulate inaintea sferturilor, caz in care Vlad ar fi avut drept de joc.

Cei de la Dinamo s-au legat de Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice din Romania, unde cartonasele galbene sunt anulate inaintea optimilor.
FCSB s-a calificat in finala Cupei Romaniei, cu 4-0 la general, si o va intalni pe Sepsi la Ploiesti, miercuri, 22 iulie.
Dinamo ameninta cu proces la TAS pentru cautarea dreptatii.

”Ştiam lucrul acesta, dar eu aş merge mai departe şi cu recursul pe care trebuie să-l urmăm, iar apoi, mai departe la TAS.  E cusută cu aţă albă. A fost o chestie intenţionată. Singura noastră şansă va fi să mergem la TAS”, a declarat Ionel Danciulescu, directorul sportiv al FC Dinamo, la Digisport.



Comisia de Disciplina a respins plangerea clubului Dinamo impotriva FCSB. ”Cainii” ameninta cu proces la TAS