Liga 1

Cod rosu in Stefan cel Mare. Cainii pierd pe teren propriu in superioritate numerica

Sursă foto: https://www.facebook.com/viitorulfc/

Dinamo a pierdut primul meci dupa reluarea campionatului, scor 1-3, pe teren propriu, cu Sepsi Sf.Gheorghe. Un meci in care Dinamo a evoluat mai bine de o repriza in superioritate numerica si a ratat o lovitura de la 11 metri la 0-1.

Asa am trait Dinamo - Sepsi

Partida din Stefan cel Mare a inceput cum nu se poate mai rau pentru Dinamo, “cainii” primind gol dupa doar 45 de secunde. Safranko a punctat cu o reluare de cap din cativa metri, dupa ce mingea ii revenise acestuia din bara transversala.

Un meci inceput pe soare si care a continuat in conditii de vreme extrema, cu vizibilitate redusa si o ploaie torentiala care a ingreunat si mai mult misiunea celor de la Dinamo.

Moment important al jocului in minutul 39, cand Tincu nu s-a inteles cu Niczuly si l-a facultat pe Fabbrini scapat singur spre poarta goala.

Penalty pentru Dinamo si cartonas rosu direct primit de Tincu.

A executat Perovic tare si pe centrul portii, o minge pe care Niczuly a reusit sa o respinga cu piciorul!

Scorul ramanea astfel 1-0 pentru Sepsi, rezultat care avea sa se pastreze pana la finalul primelor 45+4 minute.

Partea secunda a debutat cu o sansa de gol ratata de Sepsi pe contraatac prin Lorand Fulop.

Dinamo a impins liniile si a trecut in doua randuri pe langa egalare prin acelasi Sorescu, in minutele 52 si 53. De fiecare data portarul Niczuly a facut minuni.

Inca o sansa mare de gol ratata de Dinamo in minutul 57, cand Lazar a primit singur in centrul careului si a trimis in forta peste poarta covasnenilor.

Sepsi a dat lovitura cu zece minute inaintea finalului prin Vasvari, acesta majorand avantajul formatiei sale dintr-o lovitura de la 11 metri.

Dinamo a cazut complet dupa golul doi si a mai scos o data mingea din poarta dupa sutul lui Stefan din minutul 86.

In prelungirile partidei “cainii” au marcat golul de onoare prin Moldoveanu.

Caseta tehnica

Dinamo: Piscitelli – Kostrna (Kilyen ’46), Puljic, R. Grigore, Sin – Mrzljak, I. Filip (Montini ’46) – Mihaiu (Lazăr ’31), Fabbrini, Sorescu (Moldoveanu ’82) – Perovic (Popa ’64). Antrenor: Adrian Mihalcea.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov (Balasz ’55), Bouhenna, Tincu, Fl. Ştefan – Vaşvari, L. Kovacs (Velev ’55) – Carnat (Celea ’41), I. Fulop (Karanovic ’68), Ştefănescu – Safranko (L.Fulop ’46). Antrenor:  Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Lazăr ’88 / Ştefănescu ’48, I. Fulop ‘60.

Cartonaş roşu: Tincu ‘38.

Arbitri: Sebastian Colţescu – Alexandru Cerei, Alexandru Vodă – Robert Avram.



Cod rosu in Stefan cel Mare. Cainii pierd pe teren propriu in superioritate numerica